- 1 Ağustos 2014
- 63.918
- 75.168
- 4.338
İyi bari onu akıl etmişlerTweet silinmiş![]()
müjde sonrası doların çakıldığını iddia ediyordu arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bari onu akıl etmişlerTweet silinmiş![]()
Gaz kalitesi diye bir şey var.dogalgazda rezerv kalitesi diye birsey var mı. bildigim kadarıyla petrolde her bulunan rezerv cıkarılmıyor sondaj maliyeti yuksekse.
Gaz kalitesi diye bir şey var.
Var.dogalgazda rezerv kalitesi diye birsey var mı. bildigim kadarıyla petrolde her bulunan rezerv cıkarılmıyor sondaj maliyeti yuksekse.
Rezerv gerçek bile olsa x holdingle anlaşma yapılır günlük bilmem kaç bin metreküp çıkarma garantisi verilir çıkarılmaz yine vatandaş çeker ceremesini..
Zihniyet bozuk olduktan sonra dünyanın rezervi olsa ne olacak elinde..dünyanın fındık üreticisiyiz ülkedeki fındık tekeli italyan ferreronun elinde adam ne derse o oluyor ondan sonra çiftçiden 20 liraya alinan fındık kuruyemişçde neden 80 lira

işte bazen degmiyomuş cıkarmaya bile kurtarmadıgı icin ama o rezerv miktarını nasıl tespit ediyolar bilmiyorum6-7 seneyi karşılıyor da çıkarma maliyeti de olacaktır tabii.
Rezervin miktarından kısa sürede nasıl emin olduk orasını anlamadım.
sondaj borusundan cikan gazi cakmakla yakiyorlar alevin boyu 3 metreyi aşarsa bir gün boyunca boyunu takip ediyorlar stabil mi diye.işte bazen degmiyomuş cıkarmaya bile kurtarmadıgı icin ama o rezerv miktarını nasıl tespit ediyolar bilmiyorum
Bütün dünya da geçerli mi bu?Beklenti satın alındı gerçekler satıldı. Finans piyasalarında kural budur.
iyiymiş güzel ve basit bi yöntemsondaj borusundan cikan gazi cakmakla yakiyorlar alevin boyu 3 metreyi aşarsa bir gün boyunca boyunu takip ediyorlar stabil mi diye.
statikse 3 metrede olsada bir kiymeti yok ama 7 metreyi aşan bir alev olursa ve rengi mavi ise çok güzel seçim malzemesi öhöö milli kaynak bulunmuş oluyor.
Bu sabah haberturkte bir rezervuar profesoru su asamada rezerv su kadar diyen salliyordur en az 4-5 yerden cikarmaya baslamak lazim once fln diyordu 2-3 saat sonra rte rezerv acikladi6-7 seneyi karşılıyor da çıkarma maliyeti de olacaktır tabii.
Rezervin miktarından kısa sürede nasıl emin olduk orasını anlamadım.
proflugu tartısmalı hale gelmiştirBu sabah haberturkte bir rezervuar profesoru su asamada rezerv su kadar diyen salliyordur en az 4-5 yerden cikarmaya baslamak lazim once fln diyordu 2-3 saat sonra rte rezerv acikladi
Bu sabah haberturkte bir rezervuar profesoru su asamada rezerv su kadar diyen salliyordur en az 4-5 yerden cikarmaya baslamak lazim once fln diyordu 2-3 saat sonra rte rezerv acikladi
Habertürk spikeri '' Az önce konuklarımız bu tarz rezervlerin çıkarılmasının 7-8 yıl sürebileceğini söyledi ancak c.başkanımız 2023 yılında kullanıma sunulabileceğini açıkladı ''
![]()
bal tutan parmağını yalar söyleminle ters bi atasözü ama sen bilirsin üstatDoğalgaz çıkarma vergisi hayırlı olsun. Bunlar istedikleri kadar doğalgaz bulsunlar. Vatandaşa yine aynı tarifeden satacaklar. Bal tutan, parmağını yalar hesabı. Birileri bu işten zengin olurken yine olan vatandaşa olacak.