GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epeydir takibimde Kent.
2300lerden bir anda 337ye geriledi.
Pztesiden itibaren tavan yapıp kapatıyorlar tahtayı.
3 gündür satın alma emri veriyorum fakar olmuyor.
Zaten hacim olarak çok aZ günlük satış adedi.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzak dur derim sonra çok pişman etmesi daha olası. Yukarıda finansal türev olarak ederinin 200 kt yukarda olduğunu da gösterdim.

Hissede gerileme yok bölündüğü için fiyat azaldı, aynı oranda lot adedi arttı.

Yav illaki kazanan olacak ama tamamen kumar ve şans, elinde patlaması da olasıydı ve bayağı yüksek ihtimaldi. Adamlar 3 liradan toplayıp 500 liradan sattılar hisseleri, 100 liraya kadar kimse yüzüne bakmıyor sonra 1000 liraya çıkacak söylentileriyle her yükselişte satıyorlar.

Bir kaç kişi çıkardı bu fiyatlara.

Matematiksel ve ekonomik açıdan rakamları zaten anlattım. 1234 yılda kendisini fit eden bir hisse.

Eninde sonunda 10 liraya düşecek, buralardan alanlar da batacak, hatta her düşüşte yükselecek diyecekler yine alanlar olacak onlar da batacak.

Ben bu borsada neler gördüm. Ülkenin en değerli şirketi Aselsan 15 dakikada 47 liradan 34 liraya düşmüştü sonra 16 liraya kadar düştü, şimdi 34 lira falan, 3 yıldır bekliyor 40+ liralardan alanlar. Finansal rakamları göz ardı edenler eninde sonunda terste kalır ve batırırlar.

Yok yav kent hisselerinde yaşanan bir durumdan bahsettim sadece 500tl civarlarından almış dediğim kişi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asi icin trump kasimi, ab araligi isaret etti. Güvenilmez putinin aşısının kısa süreli de olsa piyasaları nasil etkilediğine bakıp ona gore pozisyon alin.

Abdli ünlü bir fon yönetici dayı "Aşı haberleri geldiğinde hissede değilseniz cok üzülürsünüz" demişti. Bizim yolumuz budur.

Deli gibi araba satıldığı yok zaten araba siparişi versen 6 ay sonra geliyor, üretim yok.

Araba satışı dışarıya döviz çıkışı demek, o yüzden buna da müdahale ettiler

Faiz lobisine gereken cevabi egemenlik haklarimizi koruyarak verdik ssk'yi bile yonetemeyenler sussun ve basarili bir yonetim izlesin.

Artık kulağımızın içine boşalıyorlar. Helal olsun.

Epeydir takibimde Kent.
2300lerden bir anda 337ye geriledi.
Pztesiden itibaren tavan yapıp kapatıyorlar tahtayı.
3 gündür satın alma emri veriyorum fakar olmuyor.
Zaten hacim olarak çok aZ günlük satış adedi.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 hintli zamanında bizimkilerin parayı toplayıp götürmüştü. Kent de yakında öyle olacak . Altında 1-2 spekülatör çıkacak. Ama iş iştem geçmiş milletin parasını çalanlar yurt dışına gitmiş olacak. Asıl iş Spk ya düşüyorken , spk görmezden geliyor bunları. Tuprs %20 kadar arttı nerdeyse 3 günde , 2 günde geri geldi . Nedeni rezerv beğenilmemesiymiş. Madem rezerv beğenilmedi en kötü haberden önceki yere gelmesi lazım , belirli bir rezerv bulunduğu halde haberden öncekinden de kötü yere gitti. Kimse kimseyi kandırmasın borsada büyükler özellikle yabancılar küçük yerlilerin parasını kapıyor hemfe kimseye hesap vermeden. Adam alıyor 5 dk da tavan yapıyor aynı adam 5 dakika sonra tavandan satıp tabana çekiyor. Borsanın mantığıyla çok alakasız işler bunlar. Şirket 5 dakikada ne gibi değer kazandıda %10 gidiyor , ne gibi değer kaybetti de %10 kaybediyor. 10 dakikada %30 marj oynuyor aşağı yukarı, bunun adı kumar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt