GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zahmet edip okuyunuz. Hepimizin gördüğünün 30 yıllık güzel bir analizi.
Vatan haini bunu yazan adam. Niyeti bozuk. Turkiyede hersey 10 numara. Inanmiyorsaniz gurbetcilere sorun

Yine bir şeyler bulduk iddiaları var. Enerji/petrol firmaları fırladı borsada.

Diğer yandan altının sıkıştığını ve gelecek 5-10 işlem gününde 2 bin doları aşacağını düşünüyorum.
Bir anda karıştırdılar ortalığı enerjide.

Fener hisselerindeki artışın arkasında büyük oyunlar var gibi. Bunlar kulübe buradan ciddi şekilde para aktarıyorlar gibi.

6 lira iken 10 milyon lot alsalar parayı 6 katına çıkardılar.
Btw Fener 50 lira oldu. Tüm spor hisseleri ciddi primlendi yapılandırma ayağına. Üstüne ceza yemeleri gerekirken yemediler.

Bankaların yapılandırma anlaşması + düşük faiz konusunu da düşününce borsa üzerinden manipülatif işlemlerle oluşan açığı kapattıklarını düşünüyorum. Rakamlar olması gerekenin 3-4 katına falan çıktı. Kulüpler hisse satıyor ve muhtemelen açıklamıyorlar yine borç veren bankalar diplerde topladı hisseleri, tepeden küçük yatırımcıya basacaklar muhtemelen.

Fener kim de 5 milyar lira borsa değeri olacak siz düşünün. BJK bu kadar artışa rağmen 1 milyar bile olmadı tabii orası da var.

Yine bir şeyler bulduk iddiaları var. Enerji/petrol firmaları fırladı borsada.

Diğer yandan altının sıkıştığını ve gelecek 5-10 işlem gününde 2 bin doları aşacağını düşünüyorum.
Bir müjdeyle daha doların 7.80 olması yok mudur üstat

Spor ve enerjide ilginç şeyler dönüyor.Sporlar üst üste tavan yapıyor kaç gündür, enerjide de bir anda piyasayı karıştırmaya başladılar.

Açığa satış serbest olsun, marjlar da eskisine dönsün bu desteksiz yükselenlerin hepsi dibi boylayacak. Açığa satış olmayınca hisseler doğal davranamıyor, manipüle edenler yükselterek ediyor, açığa satış olsa her dirençte satılır en azından bir savaş olurdu.

Feneri 10 liradan alıp hala elinde tutan yoktur. 30 lirada maks dağıldı onlar, şu anki seviyede toplayanlar yükseltiyor işlemlerin hemen hepsi karşılıklı.

Borsaya yeni girenlerin eline verip hoşgeldin diyecekler. Şu an 100 lira olmasına kesin gözüyle bakılıyor, yarın da tavana gider gibi yapıp taban olacağını düşünüyorum ya da yapılandırma anlaşmasının açıklandığı gün beklenir belki biraz yatayda kalıp.

Millet enerji almak icin diger kağıtları sattı borsa allak bullak oldu.

Bu arada Kent 570ten 370e düştü. Daha da düşecek.

500den alamadım diye ağlayan vardı burda bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt