İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Shitcoin diyolar ya la bizim paraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelişmekte olan ülke 3. dünya ülkesinin kibar tabiridir.Salgın döneminde gelişmekte olan ülkelerden pozitif ayrışmışız. Berat reyiz öyle diyor.
O diyosa dogrudurSalgın döneminde gelişmekte olan ülkelerden pozitif ayrışmışız. Berat reyiz öyle diyor.
Salgın döneminde gelişmekte olan ülkelerden pozitif ayrışmışız. Berat reyiz öyle diyor.
Bu millete müstehak. Dolar 6.5 olsa kendini Amerika'ya kafa tutuyor görecek kitle var bu ülkede. Bir ülkenin ekonomisi saltanatla damada bırakılıyorsa o toplum, bu durumun sonuçlarını da acı çeke çeke yaşamak durumundadır. Ben 2 yıl daha kuru ekmek-domates yiyerek hayatta kalırım da o dönemin zenginleri altlarındaki Ferrarileri satmaya başlayınca göreceğim hükümetin halini.
Altın için 2200 dolar beklentim devam ediyor.@Keramettin TANRIVERDİ adminim reyizim döviz ve altın tahminin ve söylentiler nedir?
kasımda abd seçimleri var favori biden kazanırsa altın geri gelir diye dusunmekteyim admirimAltın için 2200 dolar beklentim devam ediyor.
Dolar için de 7.93e kadar çıkıp dinlenir bir süre. Artık süreleri öngörmek zorlaştı, normalde bu seviyelere yıl sonuna gelmeliydi.
Şimdi kasım aralık gibi döviz borcu olan şirketler döviz alımı yapacak üstüne Amerika seçimleri var. Olur da Amerika'da beklenen sonuç çıkmazsa yıl bitmeden 10 liraya dayanır dolar.
Tabii bunlar benim tahminlerim, geçmişteki benzer süreçler de sonuçlar buna paralel olmuştu.
Biden'ın politikasına bağlı, güçlü dolar derse ve dolar endeksi 100ün üstüne çıkarsa altın düşer o kesin.kasımda abd seçimleri var favori biden kazanırsa altın geri gelir diye dusunmekteyim admirim
kasımda abd seçimleri var favori biden kazanırsa altın geri gelir diye dusunmekteyim admirim
Teşekkürler sağol admirimAltın için 2200 dolar beklentim devam ediyor.
Dolar için de 7.93e kadar çıkıp dinlenir bir süre. Artık süreleri öngörmek zorlaştı, normalde bu seviyelere yıl sonuna gelmeliydi.
Şimdi kasım aralık gibi döviz borcu olan şirketler döviz alımı yapacak üstüne Amerika seçimleri var. Olur da Amerika'da beklenen sonuç çıkmazsa yıl bitmeden 10 liraya dayanır dolar.
Tabii bunlar benim tahminlerim, geçmişteki benzer süreçler de sonuçlar buna paralel olmuştu.
Zenginlere bir şey olmaz yahu