GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Albayrak: Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum

Yeni Ekonomi Programı sunumundan sonra gazetecilerin döviz kurlarına ilişkin sorularını yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum” dedi.

1601373311353.webp

Albayrak "Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum. Sanayimiz güçlü. Oraya hiç bakmıyorum. Kur artık bizim elimizde" dedi.

Önemli degil tabi o tarafa niye baksın karnı tok sırtı pek yurtdışında ne kadar doları var kimbilir

bu yolun sonu nereye gidiyor bu gidişat devam ederse venezuela gibi olabilme ihtimalimiz kaç

Almanya'da yıllık enflasyon sıfırın altında indi
Almanya’da enflasyon, Eylül’de aylık bazda yüzde 0,2 düşüş kaydetti. Yıllık Enflasyon -0,2 oldu.

Almanya'da yıllık enflasyon, Eylül'de sıfırın altında kalarak yüzde eksi 0,2 oldu.

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) öncü verilerine göre, ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Eylül 2019'un kıyasla yüzde eksi 0,2 seviyesine geriledi. Beklenti enflasyonun eksi 0,1 olması yönündeydi. Ülkede enflasyon, Eylül’de aylık bazda ise yüzde 0,2 düşüş kaydetti.

TÜFE, Temmuz’da Katma Değer Vergisi (KDV) indirimi yapılmasının etkisiyle 2016’dan beri ilk defa sıfırın altına düşerek yüzde eksi 0,1 olmuştu.

Almanya İstatistik Kurumu, ülkede KDV indiriminin yapılmasının Eylül’de enflasyon oranına etkisi olduğunu kaydetti.

Almanya'da yıllık enflasyon sıfırın altında indi
Almanya’da enflasyon, Eylül’de aylık bazda yüzde 0,2 düşüş kaydetti. Yıllık Enflasyon -0,2 oldu.

Almanya'da yıllık enflasyon, Eylül'de sıfırın altında kalarak yüzde eksi 0,2 oldu.

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) öncü verilerine göre, ülkede Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Eylül 2019'un kıyasla yüzde eksi 0,2 seviyesine geriledi. Beklenti enflasyonun eksi 0,1 olması yönündeydi. Ülkede enflasyon, Eylül’de aylık bazda ise yüzde 0,2 düşüş kaydetti.

TÜFE, Temmuz’da Katma Değer Vergisi (KDV) indirimi yapılmasının etkisiyle 2016’dan beri ilk defa sıfırın altına düşerek yüzde eksi 0,1 olmuştu.

Almanya İstatistik Kurumu, ülkede KDV indiriminin yapılmasının Eylül’de enflasyon oranına etkisi olduğunu kaydetti.

Ooo, enflasyonda da tur bindirmişiz Almanlara. Kıskanadursunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt