Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.499
- 37.150
- 2.773
ons beklediğim kadar çakılmadı henüz
abd piyasalarını mı bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ons beklediğim kadar çakılmadı henüz
abd piyasalarını mı bekliyor
Cuma bir miktar çıktım ama çoğunluk elde kaldı, bir ara yine çıkar ama tahminimce önceki seviyeye gelmese de hafif bir toparlanma bekliyorum aşı haberi manasız derecede olumlu hava estirdi.Fiziksel altının zararları : Bugün düşeceğini bilmeme rağmen satamadım, o yüzden al - sat kafasında olan fiziksel altından uzak durmalı.
Cuma bir miktar çıktım ama çoğunluk elde kaldı, bir ara yine çıkar ama tahminimce önceki seviyeye gelmese de hafif bir toparlanma bekliyorum aşı haberi manasız derecede olumlu hava estirdi.
Kabinenin çoğu değişecek gibi o zaman.
Martta 1500 dolarmış o seviyelere tekrar dönmez muhtemelen ama 1800lerde de duracağını sanmıyorum
Seri üretime yıl sonuna kadar geçilirse neden inmesin ki
Ekli dosyayı görüntüle 100783
Fiziksel altının zararları : Bugün düşeceğini bilmeme rağmen satamadım, o yüzden al - sat kafasında olan fiziksel altından uzak durmalı.
Martta 1500 dolarmış pandemi onsu buraya getiren en büyük etken değil mi bilmediğimden soruyorumİşte ben de niye insin diye soruyorum, aşının seri üretimi geçmesiyle ons altının arasındaki direkt ilişki ne? Mesela neden 1800ün altına iner diyorsun?
Martta 1500 dolarmış pandemi onsu buraya getiren en büyük etken değil mi bilmediğimden soruyorum
Martta 1500 dolarmış pandemi onsu buraya getiren en büyük etken değil mi bilmediğimden soruyorum
Bu konuda yanlış bir algı var esasında onsu yükselten pandemiden ziyade ülkelerin para basmasıydı. Amerika'nın açıkladığı parasal genişlemenin karşılığı onsun minimum 2200 dolar olmasına tekabül ediyordu yani aslında mevzu pandemi değil evet etkili ama dolaylı yoldan etkili. Bunu da ons zirvesine oranlarsak 3 bin dolara kadar yolu var ya da olmalı normal şartlarda.
Aşı bulununca parasal daralma olacak mı o kısım belirsiz, bence olmayacak. Basılan paralar basıldı, harcananlar harcandı ama işte algı oluşturuluyor yine.
Temelde onsun düşmesini gerektirecek bir durum yok da bu genişlemenin bir bölümü yine coinler tarafına kaymış olabilir, onu kestiremiyorum.
1800 doların altına düşerse 1500e de gidebilir onun pek sonu yok çünkü 1800-1900 dolar bandı 10 yılın zirvesiydi ve burada önemli seviyede alım yapıldı, hacim oluştu. Bir de dolar endeksi çok düşük şu an, gerçekçi bir durum yok o yüzden. Ons çok ucuz bu verileri baz alırsak.
Bir de bu pandeminin başında ons da düştü biraz aslında çünkü bir noktada para önemsiz algısı yaratıldı dünyadaki tüm türev araçların değeri düştü. Parasal genişleme ile ons yükselmeye başladı sonrasında.