Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.085
- 93.903
- 5.263
Sorun tamamıyla zihniyet!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EderMesele piyasalar fln değil ülkede üretim denen bir şey yok böylesine bağımlı da olunca dolar fişek olur zaten
Daron Acemoğlunu bakan yap fark etmez
ub.mesaji
Piyasa saygınlığı ve işin ehli muhabbetine dönüp dolaşıp yine geliyoruz.Bile bile ülkeyi uçuruma sürüklemektir bu...
bozuk düzende sağlam çark olmaz
Sgbozuk düzende sağlam çark olmaz
hadi eyvallah
Baya yüksekten girmek zorunda. Öyle 200-300 bp kurtarmaz, anlık etki yaratır.Faiz arttırımı beklentisi var. Arttirmazlarsa o zaman görün.
Abartmayın yav 500 puan arttıramazlar.Baya yüksekten girmek zorunda. Öyle 200-300 bp kurtarmaz, anlık etki yaratır.
Lütfi yerine adam akıllı biri gelseydi belki yapmaları beklenene 200-250 puan şimdi işe yarardı. Hem ara kararla arttırıma gitmeleri de bu atama bana yüksekten girmeleri gerektirdiğini düşündürdü admirimAbartmayın yav 500 puan arttıramazlar.
Esnaf borç falan ödeyemez kimse yatırım yapamaz o şartlarda.
Hele de korona varken yüksek faiz tüm çarkları durdurur sadece dışardan türev araçlarına yatırım olur maks
Şu anki hareket hala düzeltme hareketi, 8.50yi tekrar geçmediği sürece umut hala var.
Lütfi Elvan'ı sokağa çıkıp vatandaşa sorsalar tanıyan çıkmaz yav nasıl güven versinlütfi elvan ismi piyasalara güven vermemiş olacak ki döviz fırladı iyice aslında bu ismin atanma sebebi basit radikal reformlar beklemeyın deniyor ekonomide.
Lütfi Elvan'ı sokağa çıkıp vatandaşa sorsalar tanıyan çıkmaz yav nasıl güven versin
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sokaktaki vatandas kendini tanıyamaz duruma gelmis. Lütfiyi niye tanısın yaw.Lütfi Elvan'ı sokağa çıkıp vatandaşa sorsalar tanıyan çıkmaz yav nasıl güven versin
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
8.23'e düştü r'taş?Al reis bunlar olduğu sürece düşmez.Ben şahsen 10 gün önce 8.33 den aldım.Yapıştır gitsin.
yardimcilik vs vs bir seyler ayarlanirBinali üzülmüştür şimdi