Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.085
- 93.903
- 5.263
Doları an itibariyle hanımımız eyledik.2 güne 7.5 liraya düşer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ppk sonrası 6.5 lira olur.Yine neye elimizi attıysak elimizde kaldı.Abv böyle şansın!Haftaya perşembe PPK var sanırım, o güne kadar eksi yatay takılır.
Haftaya perşembe PPK var sanırım, o güne kadar eksi yatay takılır.
Herkes ppkya odaklandı da ben öyle uçuk bir faiz artırımı beklemiyorum.. şu dönem her işi krediyle çözmeye çalışıyor hükümet tutup da 500 puan artırması pek mantıklı olmaz
Ppk sonrası 6.5 lira olur.Yine neye elimizi attıysak elimizde kaldı.Abv böyle şansın!
Düşükten altın çekmeye ne dersin?Ppk ya kadar düşüş sürer mi?200 maks
Yok olm ya bu işler öyle çat diye olmaz.
8in üstünde herkes dolara yüklenince ki dikkat edersen herkes döviz altın almaya odaklandı son dönemde, bir şeylerden şüphe etmek gerekir.
Aslında 8 önemli bir eşikti ama buradan 10a gidecekse de o 8 üstünden dolar alanları öttüre öttüre gidecek.
Piyasalar elinde çok para olanın az para olanı düdüklemesi mantığına göre hareket eder.
Düşükten altın çekmeye ne dersin?Ppk ya kadar düşüş sürer mi?
Altın bir gördüğü yeri bir daha unutmaz. Er ya da geç aynı noktaya gelecektir. Düşüş trendi devam ediyor. Biraz daha bekleyip nereye kadar düşeceğini görmek lazım. Yükselmeye başlar başlamaz altın alınabilir. Şu an 489 gözüküyor altının gramı. Geçen hafta 540'a kadar yükselmişti. Ani yükseliş sonrası ani düşüş yaşandı şimdi dengelenir biraz yıl sonuna kadar tekrar 520-550 arasına çıkar tahminim. Altında para kazanmak istiyorsan al-sat yapacaksın. Alıp bir kaç yıl dokunmam diyorsan paranın değerini korursun ancak. Ani yükselişte satacaksın sonra düşmesini bekleyeceksin. Ani yükseliş derken 2 haftada gramında 50 lira birden artmışsa sonraki günler düşecek demektir. O zaman satıp yeteri kadar düştü mü tekrar alacaksın.Düşükten altın çekmeye ne dersin?Ppk ya kadar düşüş sürer mi?
Düşükten altın çekmeye ne dersin?Ppk ya kadar düşüş sürer mi?
Doları an itibariyle hanımımız eyledik.2 güne 7.5 liraya düşer.

Kanki bu akbankta ne oluyor, iki gundur deli gibi akbank topluyorlar.Ons altına bakmak lazım ya onun için, 1850den döndü gibi duruyor.
Benim gözümde altın yatırımı her ay ufak ufak biriktirme şeklinde her zaman yapılmalı.

Ne panik adamsin ya. Boyle zıp zıp yapa yapa parayı sıfırlayacaksın.Ulan neye elimizi atsak kuruyor.Dün 499 dan ufaktan bir altın alımı yaptım.Bugün 489 dan alabileceğim seviyede![]()

Ne panik adamsin ya. Boyle zıp zıp yapa yapa parayı sıfırlayacaksın.
Yarısıyla banka, yarısıyla kuş hissesi al. Altı ay ekrana bakma, sonra ne halin varsa gör. Şaka yapıyorum, ciddiye alip yatırım yapma.![]()
Kanki bu akbankta ne oluyor, iki gundur deli gibi akbank topluyorlar.
Derin nefes alıp sakinleşmende fayda var, şaka bir yana cidden böyle panik oluyorsan hiç bulaşma mevduatta takıl en azından panik sebeplerle zarar etmemiş olursun, Murat şakayla karışık haklı bir noktaya parmak basmış.Ulan neye elimizi atsak kuruyor.Dün 499 dan ufaktan bir altın alımı yaptım.Bugün 489 dan alabileceğim seviyede![]()
Derin nefes alıp sakinleşmende fayda var, şaka bir yana cidden böyle panik oluyorsan hiç bulaşma faizini al mevduata yatır otur en azından panik sebeplerle zarar etmemiş olursun, Murat şakayla karışık haklı bir noktaya parmak basmış.![]()

Ulan neye elimizi atsak kuruyor.Dün 499 dan ufaktan bir altın alımı yaptım.Bugün 489 dan alabileceğim seviyede![]()