- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Paranin degeri neredeyse sifir oldugu icin ciddi dalgalanmalar oluyor.Ölümü görüp sıtmaya razı olmak böyle bir şey oluyor herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paranin degeri neredeyse sifir oldugu icin ciddi dalgalanmalar oluyor.Ölümü görüp sıtmaya razı olmak böyle bir şey oluyor herhalde
Tekrar yükseleceğini biliyorlar mı acabaDöviz arttıkça herşeye tepeden tırnağa zam geliyor ama döviz düşse bile o zam yapan şerefsizler zerre indirim yapmiyorlar
Üç günde %10 fakirlestin murphyParanin degeri neredeyse sifir oldugu icin ciddi dalgalanmalar oluyor.
2 bin euro 20.000 tl yapiyordu, simdi 18.731 tl ediyorÜç günde %10 fakirlestin murphy
2 bin euro 20.000 tl yapiyordu, simdi 18.731 tl ediyor
cebimizdeki para eridi resmen
Reyis adami madam yapar.2 bin euro 20.000 tl yapiyordu, simdi 18.731 tl ediyor
2020'ye 5.95'ten girmis dolar simdi 7.95'e düstü diye millet bayram ediyor.
Sabırlı olana altının kaybettirdiğini pek görmedim.Sohbet basligimi sandin abim. Burada ciddi ekonomik muhabbetler dönüyor.
486dan 200 gram altin stoklamamı henuz yorumlamadın. G.tumuzde patlayacak gibi.
2 bin euro 20.000 tl yapiyordu, simdi 18.731 tl ediyor
1269 tl'ye dünyalari alirdik
Kim bayram ediyor gerizekalı
Her konuda ahkam kesmeye son ver.
para yokMurph Türkiye ye düzenli gidiyor musun.
para yok
sac ektirmek icin para biriktirdik ama g.tümüzde patladi, bilet iptal olduSeni kiyida kösesi parasi olan kirli ciki olarak tahmin ediyordum ben hep.
kendini bu konudan atar mısın?2 bin euro 20.000 tl yapiyordu, simdi 18.731 tl ediyor
1269 tl'ye dünyalari alirdik
kendini bu konudan atar mısın?
sac ektirmek icin para biriktirdik ama g.tümüzde patladi, bilet iptal oldu![]()