Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.990
- 20.735
- 2.333
Garanti bankası almıyor maaş müştersiysenO ne yav öyle şey mi olur
Garanti bankası mı hangi banka
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garanti bankası almıyor maaş müştersiysenO ne yav öyle şey mi olur
Garanti bankası mı hangi banka
Yıllar evvel garantide atmsinden para yatırmıştım arkadaşın hesabına acildi. 200 liralık bir işlem için abartmıyorum 15tl+ işlem ücreti kesmişti.
Enparaya şükretmiştim. 5 yıldır tek kuruş ödemedim
Rengim o zamana kadar dolar tedavülden kalkar.Torunlarına miras bırakırsın artik rengim. Onlar kârla satarlar ins.
2 haftada sabır taşına döndüm yav...Kaç yıldır yükselişe geçen dolar ve altın ben alınca çakılmaya başladı.Koduklarım benim almamı beklediler sanki?Şaka gibi yavSabırlı ol senin kazanman için kaybedenlerin olması şart şu an zararına bozanlar var
Herkes emtia ve döviz alımına başladığı için acaba diyorum bir öttürme operasyonu gelir mi

Ben de geçeceğim bu gidişle.

Ya bari 17:30dan sonrası falan olsun. 16 sonrası için geç eft nedir? Herkes vatandaşı düdükleme peşinde.
Reis eşim Ziraat'in IT tarafında, ondan bile alıyor Ziraat, daha beter yani![]()

Çalışanından almak da enteresanmış![]()

2 haftada sabır taşına döndüm yav...Kaç yıldır yükselişe geçen dolar ve altın ben alınca çakılmaya başladı.Koduklarım benim almamı beklediler sanki?Şaka gibi yav
1 yıl gibi gelecek o 1 haftaHerkes faiz beklentisi ile satıyor faiz artışı olmazsa ya da az olursa tekrar alım başlar.
1400 puan faiz arttırımı gelecekmiş. Dolar 4 tl olabilir. Ytd.1 yıl gibi gelecek o 1 hafta
1 yıl gibi gelecek o 1 hafta
EFT'nin ödeme ekranını falan o tasarlıyor yav![]()

1400 puan faiz arttırımı gelecekmiş. Dolar 4 tl olabilir. Ytd.