GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün CB'nin açıklamasının da tahmin edildiği gibi bakın MB bağımsız demek için yaptığı belli oldu böylece. Bu arada anladığı doların 5'in altını görmesi için ülkenin ilk önce eski kuvvetler ayrılığına yani gerçek anlamda demokrasiye tekrar dönmesi lazım bu olmadığı sürece tam olarak güven sağlanamaz bence.

Dolar minimum kaçı gördü ilk tepkiyle beraber anlık düşüş olmuştur ben en düşük 7.57 gördüm..

Damat istifa etmeden önce euro 10 liraydi. Simdi hem damat istifa etti hem faizleri yükselttiler ama euro sadece 9'a geriledi

Demekki tam demokratik parlamenter sisteme gecip isi ehline vermeden bu euro böyle 1 lira falan anca düser.

Sözün özü, bu bitik kadro ve memleketi kutuplastiran sacma sistem degismedigi sürece daha cok Naci ve Lütfi gelir gider.

Acele etmeyin yav tipik ppk sonrası hareketler işte, anlık hareketler bir şey ifade etmiyor çıktığı falan yok yani. Ehuhuhueuheuhueu faiz arrtırdılar yine 60'ların üstüne çıktı falan gibi yorum yapanlar var ekşi'de ağızlarına terlikle vurmak gerek.

Acele etmeyin yav tipik ppk sonrası hareketler işte, anlık hareketler bir şey ifade etmiyor çıktığı falan yok yani. Ehuhuhueuheuhueu faiz arrtırdılar yine 60'ların üstüne çıktı falan gibi yorum yapanlar var ekşi'de falan ağızlarına terlikle vurmak gerek.
Dolarları sattım.Kesinlikle çıkacaktır.Aksi durum kaderime ters orantıda olur.

Acele etmeyin yav tipik ppk sonrası hareketler işte, anlık hareketler bir şey ifade etmiyor çıktığı falan yok yani. Ehuhuhueuheuhueu faiz arrtırdılar yine 60'ların üstüne çıktı falan gibi yorum yapanlar var ekşi'de falan ağızlarına terlikle vurmak gerek.
Herkes ekonomi uzmanı oldu abi, ülkenin ekonomik durumundan daha kötü bir şey bu.

Sorsan faiz/enflasyon/kur üçgenindeki dinamiklerin nasıl birbirini etkilediğini anlatamazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt