- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
o da olurYani Cehape zihniyetine?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da olurYani Cehape zihniyetine?
İnşaat sektöründe iş gücü hariç her şey yurtdışı kaynaklı hammaddeSadece ürün bazlı bakma olaya mesela adamın dairesi var 350 istiyor dolar biraz yükseliyor 1 hafta sonra gidiyorsun sana diyor 400 oldu yahu ne oldu diyorsun dolar arttı diyor ev bitmiş gitmiş daha dolarla işin ne ki çoğu şeyi yurt içinden alınan malzeme , elemanlar desen onları da ucuza çalıştırıyon ama her şeyi bahane gösteriyor faiz düşer zam yaparlar , dolar artar zam yaparlar , deprem olur zam yaparlar bahane olsun yeter ki.
Mahfi üstat haklı
İnşaat sektöründe iş gücü hariç her şey yurtdışı kaynaklı hammadde
Seramik nasıl yapılıyor? Çimento nasıl yapılıyor?Kum , çimento , seramik , demir nasıl yurt dışı ?
Durumu şöyle açıklayayım.
Çoğu ülkede faiz sıfır yani size banka 5 veriyor 5 alıyor.
Bizde ise 15.
Yabancı yatırımcı için kulağa hoş gelse de şu işsizlikte çok çok riskli.

Seramik nasıl yapılıyor? Çimento nasıl yapılıyor?
Neyini araştırayım? Yapı kimyasalları üreten bir yerde çalışıyorum.Kendin araştır bakalım bizde ne var ne yok diye gelip savunuyorsun şunları
yoohelal olsun bağımsız merkez bankasına reisi dinlemedi çatt arttırdı faizi! 8,60 dan dolar bozdurup 7,5 dan alanlar iyi para vurdu.
yanlış biliyon gibiİnşaat sektöründe iş gücü hariç her şey yurtdışı kaynaklı hammadde
Müteahhitler yurtiçi bir deyanlış biliyon gibi
Neyse ki düşünmeme gerek yok artıkevet şimdi döları olan düşünsün
Çok şükür psikiyatri mütehassısısınŞu durumda merkez bankası ne yapmalı
Şakkadanak faizi seri şekilde 500 baz puan arttirmali. Dış dünya diyecek 'ne oluyor, hani reis faiz'e karşıydı'. Sonra şak bir faiz arttırımı daha ve bir tane daha
Euro olur 4 ve Dollar olur 3, dış güçler çil yavrusu gibi dağılır
Benim mevcut kredimi durumumu yazayim ona göre karsilastirma yapalim cunku aciklayici olmadi benim acimdan
160 bin euro kredi cektim 20 yillik sürec
Aylik 770 euro ödeme yapiyorum Yani 20 yil sonunda bankaya 184800 euro ödeme yapmis olacagim,aradaki fark 24800 euro.
Suan ki aciklanan rakamlar ile ne kadar oluyor mesela benim kredi durumumda

Cus 160 b cektiginde 454 b faizmi oduyorsun ?