GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi vadeli mevduat faizleri kaç olacak yapı kredi %11 veriyordu

Faiz yiyenler ancak şeytanın çarparak sersemlettiği kimse gibi kalkarlar. Bunun sebebi onların, "Alım satım da ancak faiz gibidir" demeleridir. Halbuki Allah alım satımı helâl, faizi ise haram kılmıştır. Artık kime Allah’tan bir öğüt erişir de faizciliği bırakırsa geçmişte yaptığı kendisine aittir, işi de Allah’a kalmıştır. Kim de yine faizciliğe dönerse işte bunlar orada devamlı kalmak üzere cehennemliklerdir.

Bakara Suresi 275. Ayet.

Faiz yiyenler ancak şeytanın çarparak sersemlettiği kimse gibi kalkarlar. Bunun sebebi onların, "Alım satım da ancak faiz gibidir" demeleridir. Halbuki Allah alım satımı helâl, faizi ise haram kılmıştır. Artık kime Allah’tan bir öğüt erişir de faizciliği bırakırsa geçmişte yaptığı kendisine aittir, işi de Allah’a kalmıştır. Kim de yine faizciliğe dönerse işte bunlar orada devamlı kalmak üzere cehennemliklerdir.

Bakara Suresi 275. Ayet.
kardeşim
sorumun cevabı burda degil

Benim mevcut kredimi durumumu yazayim ona göre karsilastirma yapalim cunku aciklayici olmadi benim acimdan

160 bin euro kredi cektim 20 yillik sürec
Aylik 770 euro ödeme yapiyorum Yani 20 yil sonunda bankaya 184800 euro ödeme yapmis olacagim,aradaki fark 24800 euro.

Suan ki aciklanan rakamlar ile ne kadar oluyor mesela benim kredi durumumda

% 1 falan oluyor yıllık seninki.

Bizdeki oranlarla 20 yılda 500 bin euro ödemen gerekirdi.

3 secimdir buyuksehirlerde tokatlaniyorlar
Ekonomi her gecen gün daha kotuye gidiyor
Sokaktaki cocuklar bile ekonomi konusur hale gelmis
Ama bazi arkadaslara gore gule oynaya iktidar olacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt