- 4 Ağustos 2009
- 92.029
- 74.035
- 5.358
Alti ay bir sene bekledikten sonra şişik olmayan hangi hisseyi alsan kazanırsın zaten. Borsada para kaybedenler beklemesini bilmeyip daldan dala atlayanlardir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam girerken bana da haber et madem.Kazanan kazandı zaten şu an girilmez ortalık kan gölü olunca alıcan malı
Hocam nasıl?Borsada her zaman kazanılır yeterki stratejiniz olsun.
Bu aralar dunya baska seylerle ilgilendigi icin pek konusulmuyor. BTC 19000'i zorluyor su an. Uc sene onceki rekoru gececek gibi gorunuyor. Onunla beraber bir kac coin daha yuruyecektir. Etherium 500'u zorladi bir iki hafta sonunda gecti. Bu ikisi disindakiler cabuk bubble yapip geciyorlar. Ama genel halkin ilgisi arttikca onlar da yukselecektir. Yaptigin yatirim miktarina gore ya BTC'ye gec ya da tut. Ama mumkunse kriptonu elden cikarma.
Alma ve satma konusunda katı kurallar belirlenmeli.Hocam nasıl?
Btc'ye geçmekte geç kaldım zaten az var elimde olsun diye almıştım etherum versiyon 2.0 la ilgili açıklama yapınca çoştu ama ltc falan da çoştu onları pek çözemedim bnb işe yarıyan bir coin ve burn yapılıp paso yakılıyor ama ltc'nin yarısı kadar olmuyor ltc eski olmanın kaymağını yiyor paso çok tırt bir coin bence.
Gec degil. 20'yi gecerse bir sure daha durmaz. Dogru zamanda satarsan.
Cz?Btc 20 olursa boğa olur illa ki bnb de uçar arada Cz boş geçmez 1 2 etkinlik yapar halleder o işi
Hangi app veya site uzerinden bakiyorsun?Binance'nin sahibi, bnb coin borsanın coini.
Hangi app veya site uzerinden bakiyorsun?
Demirtas cikar mi haftayaBu aralar adalet kelimesi dillerden dusmuyor.
Bugun avrupa birligine katilmak istiyoruz, orayi hedefliyoruz aciklamalari da yapildi.
Birkac gun sonra beraatlar da başlar.
Demirtas veya kavala ikilisinden biri cikcak muhtemelen.Demirtas cikar mi haftaya
Bu yol European Union Day'de yapilmamismiydi Erdogan orda acik mektup gondertmisti.