GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alti ay bir sene bekledikten sonra şişik olmayan hangi hisseyi alsan kazanırsın zaten. Borsada para kaybedenler beklemesini bilmeyip daldan dala atlayanlardir.

Bu aralar dunya baska seylerle ilgilendigi icin pek konusulmuyor. BTC 19000'i zorluyor su an. Uc sene onceki rekoru gececek gibi gorunuyor. Onunla beraber bir kac coin daha yuruyecektir. Etherium 500'u zorladi bir iki hafta sonunda gecti. Bu ikisi disindakiler cabuk bubble yapip geciyorlar. Ama genel halkin ilgisi arttikca onlar da yukselecektir. Yaptigin yatirim miktarina gore ya BTC'ye gec ya da tut. Ama mumkunse kriptonu elden cikarma.

Btc'ye geçmekte geç kaldım zaten az var elimde olsun diye almıştım etherum versiyon 2.0 la ilgili açıklama yapınca çoştu ama ltc falan da çoştu onları pek çözemedim bnb işe yarıyan bir coin ve burn yapılıp paso yakılıyor ama ltc'nin yarısı kadar olmuyor ltc eski olmanın kaymağını yiyor paso çok tırt bir coin bence.

Alma ve satma konusunda katı kurallar belirlenmeli.

Ülkesel ve evrensel konjonktür dikkate alınarak trende uygun hisseler belirlenmeli.

Belirlenen hisseler destek adını verdiğimiz noktalardan toplanmalı.

Sonrasında desteğin 4x üstüne satış hedefi koyulmalı. Desteğin 1x altına da stop-loss koyulmalı.

1x altına indiği an acımayıp stop loss çalıştırılmalı. Eğer hisse yükseliyorsa stop loss da aynı şekilde yükseltilmeli yani kardan zarardan da kes yapılmalı.

Eldeki sermaye bir kaç hisseye bölünmeli.

Hakim olunduktan sonra bu strateji ters yöndeki piyasaya açığa satma olarak uygulanmalı.

Bu stratejide sıkı disiplinle ısrar edilirse çok iyi kazanç sağlanır. Lakin uygulamak kolay değil.

Bir de hisseyi yakalamak da yetmiyor cesaret edip almak lazım mesela kaç tane hisse yakalayıp almadık ve katlarca gitti ya da erken sattım vs.

Strateji olmadan, kulaktan dolma bilgilerle giren acemi yatırımcılar ya uzun vadeci olurlar ya da aldıkları fiyata hisse gelince satar tövbe ederler.

Btc'ye geçmekte geç kaldım zaten az var elimde olsun diye almıştım etherum versiyon 2.0 la ilgili açıklama yapınca çoştu ama ltc falan da çoştu onları pek çözemedim bnb işe yarıyan bir coin ve burn yapılıp paso yakılıyor ama ltc'nin yarısı kadar olmuyor ltc eski olmanın kaymağını yiyor paso çok tırt bir coin bence.

Gec degil. 20'yi gecerse bir sure daha durmaz. Dogru zamanda satarsan.

Katarlıların vermediği 300 milyon lira da vergi olarak geri döndü bize. Muz cumhuriyetinde başka bir gün.

Cumhurbaşkanı cebinden veriyor sanki 300 milyonu.

Ulan Rıdvan başka ülkede olsan kimsenin kaale bile almayacağı birisiydin, birilerine sırtını dayaya dayaya zengin oldun ama utanman hala yok.

Gün gelir, devran döner de sen yine sırtını başkasına dayamayı bilirsin ya ben ona yanıyorum.

Bu aralar adalet kelimesi dillerden dusmuyor.

Bugun avrupa birligine katilmak istiyoruz, orayi hedefliyoruz aciklamalari da yapildi.

Birkac gun sonra beraatlar da başlar.

Gün Acun gibilerin Rıdvan gibilerin günü elbet devran dönecek ama fenerli mal taraftarlar hala bunları destekliyor sözde Atatürkçüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt