- 25 Ocak 2010
- 53.466
- 39.144
- 3.923
Dolar 7.67'den 10 dakikada 7.75 seviyelerine geldi. Merkez bankası mı alım yapıyor acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolar bu hafta yüzde 3 düşer en az... Ytd
Faiz artirimlarinda bi düşüş olurdu genelde knk.Teknik diye bir şey var.
1 günde coşup 1 günde sövmeyin.
7.20 gelecekse bile önce düşüşün yarısını geri almalı ve 8 civarına gelmeli.
Sen ekonomi biliyor musun knk?Faiz artirimlarinda bi düşüş olurdu genelde knk.
Piyasalarin beklentisini karsilayacak sekilde artirim yapildi, sen bile oha dedin.
Peki neden dusus gorulmedi. Mafya liderinin bi siyasiyi tehdit etmesi, iktidar ortaginin tehdit edeni dava arkadasi olarak gormesi ve ana muhalefetin yaninda yer almamasi sebeplerden biri mi soylenildigi gibi. Buna mı tepki veriyor piyasa
Fazla dğl knkSen ekonomi biliyor musun knk?
Ben de para yok, nasıl var edebilirim?Fazla dğl knk
Faiz artirimlarinda bi düşüş olurdu genelde knk.
Piyasalarin beklentisini karsilayacak sekilde artirim yapildi, sen bile oha dedin.
Peki neden dusus gorulmedi. Mafya liderinin bi siyasiyi tehdit etmesi, iktidar ortaginin tehdit edeni dava arkadasi olarak gormesi ve ana muhalefetin yaninda yer almamasi sebeplerden biri mi soylenildigi gibi. Buna mı tepki veriyor piyasa
8 civarına gelirse satar mısın yoksa 8,5'i mi beklersinTeknik diye bir şey var.
1 günde coşup 1 günde sövmeyin.
7.20 gelecekse bile önce düşüşün yarısını geri almalı ve 8 civarına gelmeli.
8 civarına gelirse satar mısın yoksa 8,5'i mi beklersin
Eyvallah başkan ekonomi konusundaki yorumlarını dikkatle takip etmekteyim. Parça al/parça sat bugün al yarın sat işleri bana göre değil. Stresli, zaman alan ve devamlı takip gerektiren bir iş. Ben daha ziyade her ay belirli bir miktar birikim yapacağın al/yat tarzı alıp bir süre unutacağın, az da olsa garanti kar getirecek yatırımlarla ilgilenmekteyim.Bende dolar yok reis, yurtdışına falan çıkmadığım sürece almıyorum. En son alıp köşeye koyduğumda dolar 3.75ti, hala satmadım gerçi onu da.
Bu tip durumlarda parça parça alım/satım yapmak daha doğrudur ama.
Ahanda y.yedik.Neyse yavaştan borsaya gireyim.