GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar 7.67'den 10 dakikada 7.75 seviyelerine geldi. Merkez bankası mı alım yapıyor acaba

Bir sonraki faiz artışı doları belki 8 seviyesine indirir.
Buradan sazla, sözle ve faizle ekonomi kurtaramazsınız.

Teknik diye bir şey var.

1 günde coşup 1 günde sövmeyin.

7.20 gelecekse bile önce düşüşün yarısını geri almalı ve 8 civarına gelmeli.

Teknik diye bir şey var.

1 günde coşup 1 günde sövmeyin.

7.20 gelecekse bile önce düşüşün yarısını geri almalı ve 8 civarına gelmeli.
Faiz artirimlarinda bi düşüş olurdu genelde knk.

Piyasalarin beklentisini karsilayacak sekilde artirim yapildi, sen bile oha dedin.

Peki neden dusus gorulmedi. Mafya liderinin bi siyasiyi tehdit etmesi, iktidar ortaginin tehdit edeni dava arkadasi olarak gormesi ve ana muhalefetin yaninda yer almamasi sebeplerden biri mi soylenildigi gibi. Buna mı tepki veriyor piyasa

Piyasalarin beklentisini karsilayacak sekilde artirim yapildi, sen bile oha dedin.

Peki neden dusus gorulmedi. Mafya liderinin bi siyasiyi tehdit etmesi, iktidar ortaginin tehdit edeni dava arkadasi olarak gormesi ve ana muhalefetin yaninda yer almamasi sebeplerden biri mi soylenildigi gibi. Buna mı tepki veriyor piyasa
Sen ekonomi biliyor musun knk?

Çakıcı mevzusunun etkileyeceğini pek sanmam.

Döviz konusu da söylemlere bağlı, kimseyle itişip kakışmazsak bence yatay/eksi gidecek bir süre.

8in üstünde dolar alanlar ne zamanki bezer ve zararına satarsa, o an toplamak lazım.

8 civarına gelirse satar mısın yoksa 8,5'i mi beklersin

Bende dolar yok reis, yurtdışına falan çıkmadığım sürece almıyorum. En son alıp köşeye koyduğumda dolar 3.75ti, hala satmadım gerçi onu da.

Bu tip durumlarda parça parça alım/satım yapmak daha doğrudur ama.

Bende dolar yok reis, yurtdışına falan çıkmadığım sürece almıyorum. En son alıp köşeye koyduğumda dolar 3.75ti, hala satmadım gerçi onu da.

Bu tip durumlarda parça parça alım/satım yapmak daha doğrudur ama.
Eyvallah başkan ekonomi konusundaki yorumlarını dikkatle takip etmekteyim. Parça al/parça sat bugün al yarın sat işleri bana göre değil. Stresli, zaman alan ve devamlı takip gerektiren bir iş. Ben daha ziyade her ay belirli bir miktar birikim yapacağın al/yat tarzı alıp bir süre unutacağın, az da olsa garanti kar getirecek yatırımlarla ilgilenmekteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt