- 18 Temmuz 2009
- 82.859
- 242.961
- 5.263
Dolar endeksi düştü, dolar düştü.
Ons yükseldi.
En sevdiğim.
Ons yükseldi.
En sevdiğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolar endeksi düştü, dolar düştü.
Ons yükseldi.
En sevdiğim.
Dolar/TL eksideyken tl bazında altının artışta olması kolay değil reis.Pek de düşmemiş gibi 7.75 hala şöyle 7.50 lere gelse iyi olur
Tanju Çolak Samsun iş adamları ile birlikte poz vererek 10 bin dolar bozdurmuştu 4 küsur den.Cumhurbaşkanı ise dolarınızı satın çağrısında bulunmuş.
Ben, dolar 2.70'lerdeyken böyle bir çağrı hatırlıyorum. 3.40'larda yine böyle bir çağrı hatırlıyorum. 5.50'lerde yine hatırlıyorum. Hiçbiri güven vermedi, piyasa kendisini haksız çıkardı.
İnsanlar şimdi neden güvensin?
Pek de düşmemiş gibi 7.75 hala şöyle 7.50 lere gelse iyi olur
Düşük meblağ para ile (2bin TL kadar) nasıl bir yatırım yapılabilir?
Parayı enflasyona yedirmemek, belki biraz kar etmek adına neye yatırabilirim?
Tavsiyesi olan var mıdır
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Oğuzhan Ölmez 'e sor.Düşük meblağ para ile (2bin TL kadar) nasıl bir yatırım yapılabilir?
Tavsiyesi olan var mıdır
Çatır çutur 1 gecede karılarla ye. Güzel yatırım olur coniyeDüşük meblağ para ile (2bin TL kadar) nasıl bir yatırım yapılabilir?
Tavsiyesi olan var mıdır
ahirete de yapılacak en iyi yatırımlardan biri olur eğer inanıyorsan öbür tarafaÇatır çutur 1 gecede karılarla ye. Güzel yatırım olur coniye
2 binle ahirete yatırım yapılmayacağından karılarla ezsin dedim reis, yoksa yüklü para olsaydı ahiret öncelikli tabiahirete de yapılacak en iyi yatırımlardan biri olur eğer inanıyorsan öbür tarafa
@Hüsnü Ayabakan da ahirete yatırım yapıyor mu?ahirete de yapılacak en iyi yatırımlardan biri olur eğer inanıyorsan öbür tarafa
@Hüsnü Ayabakan da ahirete yatırım yapıyor mu?
Elhamdülillah hürmetler hocamÇok şükür kardeşim