GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biden trilyonlarca dolar teşvik vereceğiz dedi dünyada bizde dahil paraların bolca basıldığı ve ülke borçlarının arttığı dönemde altın ve gümüşün gerçek değeri bu değildir ve borsaların

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünyada ucuz olan tek şey ons altın şu an.

Her şeyin fiyatı çok şişik onun dışında.

Piyasalar bozunca genelde ilk altın döner, bakalım bu kez de aynısı olacak mı

Dünyada ucuz olan tek şey ons altın şu an.

Her şeyin fiyatı çok şişik onun dışında.

Piyasalar bozunca genelde ilk altın döner, bakalım bu kez de aynısı olacak mı

Neden ucuz üstad 1300 lerden gelmedi mi buralara ? Altınla ilgilendiğim dönen 1900leri görmüştü sonra 1200 ler geldi pandemide 2100 e dayandı..bu seferki zirve daha mı yüksek olmalıydı bilmediğimden soruyorum ..

Neden ucuz üstad 1300 lerden gelmedi mi buralara ? Altınla ilgilendiğim dönen 1900leri görmüştü sonra 1200 ler geldi pandemide 2100 e dayandı..bu seferki zirve daha mı yüksek olmalıydı bilmediğimden soruyorum ..
Normalde ülkelerin bastığı parayla altın rezervleri eş değer olmalıki paranın bir karşılığı olsun. Altın 8 yıl önce en son 1900 dolar olmuştu, son 8 yılda dünyada parasal genişleme ciddi seviyelerde oldu, sonrasında daralma denediler ama henüz işe yaramadı. O ara bitcoin patladı ve emtialara akacak paralar oraya gitmeye başladı biraz.

Şu anda da ciddi para basımı oldu; borsalar hep tarihi zirvelerde ve her gün rekor kırıyor. Bitcoin keza öyle. Altın ise bu parasal genişlemenin henüz karşılığını vermedi. 3000 dolar falan olması lazım vermesi için.

Tabii artık ülkelerin tek varlığı altın değil, para edecek bir çok şirket ve varlık da var gözüyle bakıyorlar ancak kağıt paranın ortaya çıkış mantığına uymuyor bu.

Para başlıklarından oguzhani futbol başlıklarından Sıddıki uzak tutmak lazim

Şimdi gordum de elon denen yavşak bitecoinle dogecoin pazarlamış. Oyun var sanki he.

para kazanmak ısteyen elon musk abimizin hamlelerini takip etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt