GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşı beklentileri karşılamadığı için iyimser hava bozuldu tüm dünya borsalarında.

Herkes kaybetmeyi de öğrensin artık...

Borsada kaybedersen fena kaybedersin, 1 ayda kazandığını 1 günde verirsin, sonra satmaya elin gitmez, o fiyata da bir daha gelmez.

Şu an çoğu hisse çok şişik ve öyle ya da böyle eski fiyatlarına gelecek, borsanın bir gün yine 100 bin puan altına düşeceğini düşünüyorum ben.

Borsada kaybedersen fena kaybedersin, 1 ayda kazandığını 1 günde verirsin, sonra satmaya elin gitmez, o fiyata da bir daha gelmez.

Şu an çoğu hisse çok şişik ve öyle ya da böyle eski fiyatlarına gelecek, borsanın bir gün yine 100 bin puan altına düşeceğini düşünüyorum ben.
Borsa balon değil evet bazı hisseler balon ama Türk borsası dünyadaki en ucuz borsalardan biri daha da yükselmesini beklerim diyor Tunç Şatıroğlu abimiz dinlersen

Tayyip baba boşuna demedi paranızı TL ye geçirin diye bunu tüm dünya hakli çıkardı bütün dünya hisseleri düşüşte altın dolar Euro gümüş düşüşte vix korku endeksi tavan yaptı bir tek Türk lirası yükseliyor çok ileri görüşlü

Borsa balon değil evet bazı hisseler balon ama Türk borsası dünyadaki en ucuz borsalardan biri daha da yükselmesini beklerim diyor Tunç Şatıroğlu abimiz dinlersen
Finansal piyasalarda kullanılan değişkenlere bakarsak çoğu çok pahalı.

Döviz bazında ucuz evet ama kar seviyelerine göre çok pahalı. 1000 senede kendisini fitleyen şirketler var.

@Murat Saylak ula sizin orada pandemi döneminde ürünlere zam yerine indirim mi geliyor?
Pardon reis..

Valla 2021 itibariyle benzine zam geldi, onun disinda marketlerde dönem dönem fiyatlar degisiyor ama yumurta, süt, tereyagi, makarna bilmem un olsun bunlarin fiyatlarinda bir degisiklik göremedim ben. Hatta 200 gramlik somon füme 3,79dan gördügüm kadariyla 3,49a düsmüs, ki somon füme cok satilmasina ragmen temel ihtiyac sayilmaz, daha cok lüks tüketime giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt