- 18 Temmuz 2009
- 82.862
- 242.966
- 5.263
Her inişin bir çıkışı vardır üstad...Relaks

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ralliye devam mı?Aşı beklentileri karşılamadığı için iyimser hava bozuldu tüm dünya borsalarında.
Ralliye devam mı?
Herkes kaybetmeyi de öğrensin artık...Desteklerden birine kadar düşer daha, sonra toparlar bence ama riskli dönemlere yaklaştık.
Herkes kazanıyorsa sıkıntı vardır.
Kaybetmenin kitabini yaz okuyalim rengim.Herkes kaybetmeyi de öğrensin artık...
Kaybetmek mi?Eskiye mazi diyorum rengim...Kaybetmenin kitabini yaz okuyalim rengim.
Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için önce kaybetmek gerekir.Kaybetmek mi?Eskiye mazi diyorum rengim...
Herkes kaybetmeyi de öğrensin artık...
Borsa balon değil evet bazı hisseler balon ama Türk borsası dünyadaki en ucuz borsalardan biri daha da yükselmesini beklerim diyor Tunç Şatıroğlu abimiz dinlersenBorsada kaybedersen fena kaybedersin, 1 ayda kazandığını 1 günde verirsin, sonra satmaya elin gitmez, o fiyata da bir daha gelmez.
Şu an çoğu hisse çok şişik ve öyle ya da böyle eski fiyatlarına gelecek, borsanın bir gün yine 100 bin puan altına düşeceğini düşünüyorum ben.
Coin piyasasını düşüren adam belli olduRengim vallahi borsaya girmedim.Girdiğim tek borsa var.O da Coin borsası
En tepe noktada satıp şimdi alttan topluyorum.Gamlı baykuş damgasını @Gökhan Sancak devrettim.Coin piyasasını düşüren adam belli oldu
Finansal piyasalarda kullanılan değişkenlere bakarsak çoğu çok pahalı.Borsa balon değil evet bazı hisseler balon ama Türk borsası dünyadaki en ucuz borsalardan biri daha da yükselmesini beklerim diyor Tunç Şatıroğlu abimiz dinlersen
Pardon reis..@Murat Saylak ula sizin orada pandemi döneminde ürünlere zam yerine indirim mi geliyor?