- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
reis onu cok yogun oldugum icin yetistiremiyorum, iyi fikirdi ama takip etmem cok zorlasti. son dönemime girdim insallah bitti bitecek bendeki dertler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis onu cok yogun oldugum icin yetistiremiyorum, iyi fikirdi ama takip etmem cok zorlasti. son dönemime girdim insallah bitti bitecek bendeki dertler
Şu avrupadaki akp li türklerin türkiyedeki paralarına el koysa öyle sevinirim kiTürkiye iflasın eşiğinde. Kısa dönemde 70 milyar dolar lazım. Böyle bir para yok.
Ya dillerini sürte sürte IMF kapılarına gidecekler, ya da iflas edecekler.
Yalnız 3. bir ihtimal daha var; milletin bankalardaki dövizlerine el koymak. Yok artık o kadar da olmaz diyenlere selam ederim.
Pahalıdan geçti artık vahşet boyutundaOlm bu ne her sey cok pahali
Şakamı yapıyon renktaş???Serbest ekonomi yok mu ?
Ben de bazı ürünleri başka yerden ucuza ya da pahalıya satıyorum.
Bunda şaşılacak ne var ?
Gscimbom mobil
Şaka yapmıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.Şakamı yapıyon renktaş???
Alınan karar ile yağ gibi ürünler ptt üzerinden piyasa fiyatına göre daha uygun fiyata satılacaktı ama tam tersi olduğundan gülünç geliyor olay bu.Şaka yapmıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Soruya soruyla cevap vermezsen daha güzel olacak.
İstediğim fiyatı yazamazmıyım sorun ne ?
Gscimbom mobil
devlet marketteki fiyatların enflasyondan dolayı değil esnaf tarafından belirlendiğini düşünüyor ve pttde temel gıda malzemelerinin(yağ,tuz,şeker) pttlerde ucuza satılacağını söylüyor ama bi bakıyorsun markettende daha pahalıya satıyorŞaka yapmıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Soruya soruyla cevap vermezsen daha güzel olacak.
İstediğim fiyatı yazamazmıyım sorun ne ?
Gscimbom mobil
Bilmediğime göre öyleyim.devlet marketteki fiyatların enflasyondan dolayı değil esnaf tarafından belirlendiğini düşünüyor ve pttde temel gıda malzemelerinin(yağ,tuz,şeker) pttlerde ucuza satılacağını söylüyor ama bi bakıyorsun markettende daha pahalıya satıyor
şimdi bende öğrenmek için soruyorum müsadenle
gurbetçimiydin sen?
Bilmediğime göre öyleyim.
Yukaridaki editimi de oku lütfen.
Pttavm GittiGidiyor Hepsiburada vs. gibi bir yer.
Herkes orada bir şeyler satabilir bunu devlet yaptı hükümet yaptı diye yazarsak yanlış bilgi vermiş oluruz.
Gscimbom mobil