Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.499
- 37.155
- 2.773
Altın, dolar, Euro düşüşte. Dalsam mı diye düşünüyorum
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6.90 olası mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altın, dolar, Euro düşüşte. Dalsam mı diye düşünüyorum
Dal üstad...Bizlerde senin sayende daha alttan toplarız.Altın, dolar, Euro düşüşte. Dalsam mı diye düşünüyorum
Benimle alakası yok.Coinlerden yaptığım vurgunlar sayesinde şu an tekilamı yudumluyorum.
ithal ürün yani. üretim olmayınca normaldir rtsh neden böyle düşünüyorsun.Yakında elektrikli scooterlere de zam gelecek bu nedir ya
Hadi döviz neyse de altına ne oluyor arkadaş. Hayır, ülkede döviz yükseliyor diye yapılan zamlar, döviz yüzde 20 düştüğü halde hiç kimildamiyor, özellikle elektronik ürünler. Birileri yine birşeyler peşinde...
Ürünlerin fiyatı euroda 10 a dolarda 9 a sabitlendi 1 kuruş düşürmezler
Yiğenim ülkenin ekonomi anlayışını benimsemiş olman şahsımı ziyadesi ile şaşırttı.Ürünlerin fiyatı euroda 10 a dolarda 9 a sabitlendi 1 kuruş düşürmezler
(Ons altın x dolar kuru)/31.1= Gram AltınHadi döviz neyse de altına ne oluyor arkadaş. Hayır, ülkede döviz yükseliyor diye yapılan zamlar, döviz yüzde 20 düştüğü halde hiç kimildamiyor, özellikle elektronik ürünler. Birileri yine birşeyler peşinde...
6.90 olası mi
Bir sen eksiktin.Konunun en talihsiz yorumu olmuş. Arkadaşlar bir şeyler yazmışlar, ben de yazmak isterdim ama inan çok işim var.
Bir sen eksiktin.
Gscimbom mobil