GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövizde olanlar tamamen spekülatif.
Bugün manipülasyonla düşürdükleri, yarın çok sert yukarı fırlayınca bahane yine aynı olacak;

Dış güçler bize saldırdı.

Hadi döviz neyse de altına ne oluyor arkadaş. Hayır, ülkede döviz yükseliyor diye yapılan zamlar, döviz yüzde 20 düştüğü halde hiç kimildamiyor, özellikle elektronik ürünler. Birileri yine birşeyler peşinde...

Yakında elektrikli scooterlere de zam gelecek bu nedir ya
ithal ürün yani. üretim olmayınca normaldir rtsh neden böyle düşünüyorsun.

ithal ürün diye her türlü dayamaya göz yummak lazım.

tabi yeni 1 iktidar olduğu için zamanla yapacaklardır. 20 yıldır başkaları yönetiyordu ülkeyi biliyorsun

Hadi döviz neyse de altına ne oluyor arkadaş. Hayır, ülkede döviz yükseliyor diye yapılan zamlar, döviz yüzde 20 düştüğü halde hiç kimildamiyor, özellikle elektronik ürünler. Birileri yine birşeyler peşinde...

Ürünlerin fiyatı euroda 10 a dolarda 9 a sabitlendi 1 kuruş düşürmezler

Çocukların parasıyla altın aldım 19 milyarda 4-5 lira zarar ettim .Bekliyoruz .

Dövizin düşüşü ile birlikte ürünlerin fiyatının da düşeceğini düşünenlere ithafen...

(Ons altın x dolar kuru)/31.1= Gram Altın

bütün paranı bir ürüne bağlamayacaksın biraz yerli hisse, biraz yabancı hisse, biraz altın, biraz gümüş biri düşerse biri çıkar zararın olmaz karın ise enflasyondan fazla olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt