GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altin yukselmiyor ki döviz yükseliyor. Ons ekside.

Üstad ne dediysen yavaş yavaş çıkmaya başladı.Bu faiz oranlarına rağmen yükselmesi hayra alamet değil gibi...
Aslında bu faiz oranıyla milletin doların düşeceğine inanmasını beklemek akıl kârı değil.
Görünürde %15 ama gerçekte daha yüksek enflasyonun olduğu ekonomide %17 faiz veriyorum, tl'ye geçin dersen, insanları salak yerine koyarsın.
MB Başkanı sabahtan akşama kadar kendini yırtsa da, Saray'daki zat her seferinde faize cephe alırsa, eldeki emanet doları satıp dolar indirme oyununa sadece bir süre devam eder sonuç olarak dönüp dolaşır aynı yere gelirsin. Olan ise mevcut faizle vurkaç yapanlara kaptırdığın paraya olur.

Ülkeyi yönetenlerin ekonomiden anladığına dair zerre inancım yok. O yüzden korkuyorum.

Fiyatlar neden düşmüyor diyenlere güzel cvp olsa gerek 3 ayda düşen rakam 2 saat de geri artıyor bu kadar oynaklığa normal yani. Vala ne yalan söyleyim ne dolarım var nede tek bir çeyrek altınım alayını ev almak için kullandım ne kadar doğru ne kadar yanlış oldu bilmiyorum ..ama bu ülkede hiçbir şeye üzülmüyorum artık bıktım yıldım valahi..

Bir kaç güne 8 gelirse şaşırmayın, piyasada dengesizlik var.

ABD 10 yıllık tahvillerinde de dengesiz bir artış var.
çok detaylarına bakmadım fakat sanki bu yükselisler ve inisler güvenilir degil gibi yine biryerde kırılma noktası olup yine düşme olacak gibi birkac ekonomi yazarıda yaz ayları sonuna kadar bu dengesizlikler devam eder demişti cok absürt siyasi olaylar vs olmazsa tabi

V5EBg3

Böyle bir artış olur mu ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt