Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.104
- 93.920
- 5.263
Dur ula mizah yapma ciddi soru sordumWATAN HAYİNİ![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur ula mizah yapma ciddi soru sordumWATAN HAYİNİ![]()

Reis doları hanımı eyledi.Felaket tellallarına yine logar kapaklarını monteledi.
Umarım ironidirGEPLİ BİR AÇILIŞ OLDU, GERİ GELECEĞİNİ VE BOŞLUĞU KAPATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM..
Ekonomimiz parlak olmasa bile, bazıları da fırsatçılık yapıyor
Bu kadar yükselmesini gerektiren bir durum yok..
Suni bir yükseliş..Bence..
Gep konusunda haklı, büyük fiyat boşlukları kapanmaya meyilli olur çünkü dengesizlik yaratır.Umarım ironidir
Gece işlem yaptırmadı çoğu banka ben orada uyandım duruma.. sabah 6 da işlem yapabildim ancak açılmıştı.. Hususi bankaların rutin açılışına kadar 3 maymunu oynadılar yineBakan Elvan: Serbest piyasa mekanizmasından herhangi bir taviz olmayacak, liberal kambiyo rejiminin uygulanmasına kararlılıkla devam edilecektir. https://t.co/ao6yvIPIpK https://t.co/f9SxPO1qdI
Sonunda ortaya çıktı.
60 saat geçti 60.
Dolar 7.92
En az 7.70e kadar dönmeli dün dediğim gibi.
Aynen dün yazdım onu daGece işlem yaptırmadı çoğu banka ben orada uyandım duruma.. sabah 6 da işlem yapabildim ancak açılmıştı.. Hususi bankaların rutin açılışına kadar 3 maymunu oynadılar yine
7.69Hacim çok az piyasa volatil. 8.30 oldu tekrar.
Senaryoları yazayım.
1. 8.58 geçilir ve o bölgede hacim oluşursa önce 9.25 sonra 10 lira hedef olur.
2. 8.58 geçilemez çift tepe oluşursa bir kez daha 6.80 bandına kadar düşüş görülebilir. Bunda piyasayı ikna edici bir gelişme olması gerekir.
3. Açıklamalar beklenir piyasa dengede kalır ve süreç gözlemlenir.
Temel nokta 7.20-8.30 arası fiyat boşluğu dolmalı o yüzden en az 7.70e kadar bir gerileme olacaktır ama bugün ama yarın.
Kendi yorumum bu ytd.
bir günde gerçekleşen %15 artış iyi bir artış değil geriye düşeceği belli ama şöyle sindire sindire bir kaç aya yayarak yapılan %15 artış asıl kalıcı olandırGereksiz panikle 8.40tan dolar, 7.80den ether alanlara gecmis olsun. Dün uyarmaya çalıştık. Biraz beklemeleri gerekecek.