GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elde zaten bir boğaziçi, bir de fsm kaldı. onları da özelleştirin, 3-4 yıl daha cepten yiyelim sonra bu iş sulh içinde çözülsün.

Oglenden sonra veya en gec kapanisa dogru mallari toplarlar.

Borsada düşüş %9'u aştı, üçüncü devre kesici gelir mi?

7.5 e gelirse ordan 7.2 yi tekrar görür mü bilmem de gelirse orya alırım gelmezse bulaşmam şuan ne olduğu belli değil. Trend aşağı gözüküyor ama burası Türkiye. Dün gece firlayinca sattım şimdi fırsat bekliyorum ama üzülüyorum ülke bu halde olmamalı. Herşey zamlaniyor insanların alım gücü iyice düşüyor

Kâr edenler seviniyor ülke ne olacak diyorlar dolar 6.80 gerilerken hayat gene pahalı ve zam üstüne zam geliyordu değişen birşey yoktu yani bırakında kârımıza bakalım

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kar değil ki... Dolar yine pozisyonunu koruyor, fakat tl değer kaybediyor. Sonuçta ülke içinde TL ile alışveriş yaptığımız için pozisyonunu koruyan da kaybediyor.

Arkadaşlar Keramettin'e soruyorsunuz iyi hoş elinden geldiğinde cevapliyor ama gece 2 herhangi bir kararnameyle ne olacağını o da kestiremez o yüzden sonra adamın yakasına yapışmayın

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim sorduğum sadece teknik birseydi al-sat kararı sormadım öyle bir yükün altına sokamayiz kimseyi.. başka soranlar da olmuş da kendi adıma izah edeyim yine

Evet döviz yatırım aracı değildir kaldıraçlı işlem ya da al sat yapmıyorsanız.

Paranızın değerini korursunuz, o kadar.

Evet döviz yatırım aracı değildir kaldıraçlı işlem ya da al sat yapmıyorsanız.

Paranızın değerini korursunuz, o kadar.
Yada yüklü para varsa dipten alıp tepeden satmak kar getirir ama zaman ister. FX daha mantıklı tabi çok zor iş o ayrı. Piskoljosini anlamayan kaldıramayan panik yapan yada hırs yapanlar bulasmamali. Düşük kaldıraç candır :)

acaba ülkedeki borsalarda bulunan yabancılar çıkıp dolar aldığı için mi dolar yüzde 10 artıp bist100 yüzde 10 düştü birisi açıklayabilir mi

acaba ülkedeki borsalarda bulunan yabancılar çıkıp dolar aldığı için mi dolar yüzde 10 artıp bist100 yüzde 10 düştü birisi açıklayabilir mi
Sanırım oda var ve birde merkez Bankası başkanı görevden alındı piyasa tepki veriyor. Zaten ekonomi pamuk ipliğine bağlı. Ama şuan alım yapmak bana göre mantıkli görünmüyor ha gider 9 olur bilemem sorumluluk kabul etmem :)

Banka Genel Müdürlükleri kredi vermeyin diye şubelere bilgi notu yollamaya başlamış ...

Sanırım oda var ve birde merkez Bankası başkanı görevden alındı piyasa tepki veriyor. Zaten ekonomi pamuk ipliğine bağlı. Ama şuan alım yapmak bana göre mantıkli görünmüyor ha gider 9 olur bilemem sorumluluk kabul etmem :)
alınmaz alınmasına da satılır mı ona iyi karar vermek lazım

Borsada yabanci mi kaldı. Uzun vadeli takılan fonlar ve tek basina at koşturan bank of var. Cuma günü bizim bıyıklılar isi götürdüler.

alınmaz alınmasına da satılır mı ona iyi karar vermek lazım
Zaten bu soruyu ciddi manada bilen olsa köşeyi döner hocam :) Sadece dipleri ve tavanları iyi takip etmek lazım panik yapmamak lazım. Yoksa kayıp oluyor. Kıdemli analist var YouTube da güzel teknik analiz yapıyor izlemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt