GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tff başkanının cuma dolar aldığına yemin edebilirim ama ispat edemem

Şaka mı bu ?
İki hareketle tam harakiri yaptırdılar ekonomiye.
Kendi getirdiğin kişi faiz yükseltti diye görevden aldın.
Sonra yine damat kabineye girecek haberi dolaştı ortalıkta, tepetaklak oldun.
Fiyat istikrarını elinle hiç ettin.
Hem faiz çıktı hem paran pul oldu.

Faiz artışın ertesi günü MEB başkanını görevden almak kimin aklıysa artık...

Hep yanlış kararlar, hep acemice yönetimler, egolar, damatlar, yancılar ve daha nice parasit oluşumlar.

Bu haftasonunun faturası doğmamış bir nesile kesilecek en çok buna üzülüyorum.
Bu bel düzelmez artık.

Gscimbom mobil

Açıklama bekliyor piyasalar.

Tatmin olmazsa dolar yukarı devam eder.

Tatmin olursa çıktığı yere iner.

Ülke yangın yeri ama bir kişi bile konuşmadı. Çıkın konuşun halkın geleceğiyle kimi zengin ettiniz!

200 baz puanlık faiz artışından sonra Naci Ağbal'a operasyon çektin manşetini atan Yeni Şafak gazetesinin patronunun Toki'den ihale almış olmasının konuyla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ne alaka yani

200 baz puanlık faiz artışından sonra Naci Ağbal'a operasyon çektin manşetini atan Yeni Şafak gazetesinin patronunun Toki'den ihale almış olmasının konuyla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ne alaka yani
Ben onların şirketinde çalıştım 2 sene. O grubu yükselten şu anki hükümettir zaten; benim çalıştığım şirketi de komik bir rakama özelleştirip onlara vermişlerdi zaten.

Sadece İnşaat firması olan bir grupken, tekstil, savunma sanayi, otomotiv, medya; bakım vs bir çok alanda hizmet veren bir grup haline geldiler.

Yeni Şafak benim o grubun başka şirketinde çalıştığım dönemde her sene 1 milyon zarar ediyordu ama finanse etmeye devam ediyorlardı. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez çünkü.

Açıklama bekliyor piyasalar.

Tatmin olmazsa dolar yukarı devam eder.

Tatmin olursa çıktığı yere iner.

Ülke yangın yeri ama bir kişi bile konuşmadı. Çıkın konuşun halkın geleceğiyle kimi zengin ettiniz!
Faiz arttirmindan sonra eyvah diyen inşaatçı tayfası zararını toplayana kadar kimseden ses gelmez sandığımız kadarda güçlü değil reisin eli özellikle şu dönemde poker hamleleri hep yanlis

Adamlar cuma günü 7.20den 450 milyon dolar almis, bizim akıllılar da gece 8.40tan aldılar.
İçim soğumuyor yemin ederim.

Başka ülkede olsa şunu yapanlar tek tek tespit edilirdi. Sanki kripto para da bulamıyorlar.

Niye tespit edilmediği de belli.

ayasofya imamı ordinaryus profesör ekonomi dehası konuşmuş

dağıabiliriz

ülkeyi yöneten zihniyet budur işte. nasıl bir döneme denk geldik şansımıza soksunlar

Yav bu işlere imam niye yorum yapıyor ben bunu anlamıyorum. Onu da geçtim Ayasofya imamı olunca ne oluyor acaba. Bunlar insanları dinden soğutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt