- 28 Temmuz 2019
- 46.783
- 47.916
- 3.683
evet zinciri bana da gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF başkanı kılıfın ismi ama gerçek ismi tabiki Limak holding başkanı yani devlet ihalelerini alan 5liden biri reisin göz bebegitff başkanının cuma dolar aldığına yemin edebilirim ama ispat edemem
evet zinciri bana da gelsin
Açıklama bekliyor piyasalar.
Tatmin olmazsa dolar yukarı devam eder.
Tatmin olursa çıktığı yere iner.
Ülke yangın yeri ama bir kişi bile konuşmadı. Çıkın konuşun halkın geleceğiyle kimi zengin ettiniz!
Ben onların şirketinde çalıştım 2 sene. O grubu yükselten şu anki hükümettir zaten; benim çalıştığım şirketi de komik bir rakama özelleştirip onlara vermişlerdi zaten.200 baz puanlık faiz artışından sonra Naci Ağbal'a operasyon çektin manşetini atan Yeni Şafak gazetesinin patronunun Toki'den ihale almış olmasının konuyla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ne alaka yani
Faiz arttirmindan sonra eyvah diyen inşaatçı tayfası zararını toplayana kadar kimseden ses gelmez sandığımız kadarda güçlü değil reisin eli özellikle şu dönemde poker hamleleri hep yanlisAçıklama bekliyor piyasalar.
Tatmin olmazsa dolar yukarı devam eder.
Tatmin olursa çıktığı yere iner.
Ülke yangın yeri ama bir kişi bile konuşmadı. Çıkın konuşun halkın geleceğiyle kimi zengin ettiniz!
Sevgili hüsnü kardeşim meşazını aldım ben de evet diyorum sen de evet diyor musun @Mehmet Mehmetoglu@Berke Karabacak futbolcu türetme oyununda Ğ ile biten futbolcu yazdin resmen Kenan yazamiyordu ekonomi forumuna 2. Etikette patladık
Şu kutlu yolda( kenani atlıyoruz) bizimle misin emre ersoy diyorum ?
acaba ne dedi de ceza yedi hahaha@Berke Karabacak futbolcu türetme oyununda Ğ ile biten futbolcu yazdin resmen Kenan yazamiyordu ekonomi forumuna 2. Etikette patladık
Şu kutlu yolda( kenani atlıyoruz) bizimle misin emre ersoy diyorum ?
Sevgili hüsnü kardeşim meşazını aldım ben de evet diyorum sen de evet diyor musun @Mehmet Mehmetoglu

meşazını alamadımGüçlü ve büyük T
Bu Ayasofya açıklamalarından anladığımız üzere sağlam bir tepki var kendi kesiminde ve büyük bir krize hazırlamaya çalışıyorlar kendi kesimini.
İçim soğumuyor yemin ederim.Adamlar cuma günü 7.20den 450 milyon dolar almis, bizim akıllılar da gece 8.40tan aldılar.
ayasofya imamı ordinaryus profesör ekonomi dehası konuşmuş
dağıabiliriz
ülkeyi yöneten zihniyet budur işte. nasıl bir döneme denk geldik şansımıza soksunlar