- 20 Haziran 2011
- 61.145
- 69.659
- 4.758
Neden mizah üstad ?Altın in diye bir site var dolar sayfasında site donmus başka yerlerde 11.78 oldu dolar yazdım dalgasına atlayan atlayana millet kalp krizi gecirecekti heyecandan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden mizah üstad ?Altın in diye bir site var dolar sayfasında site donmus başka yerlerde 11.78 oldu dolar yazdım dalgasına atlayan atlayana millet kalp krizi gecirecekti heyecandan![]()
Önemli bir sualNeden mizah üstad ?
Neden mizah üstad ?
Tanrılarının tasarrufuna müdahil olmak mümkün mü? Haşa büyük günah.
Bu arada kendisi de başdanışman ha.
Karadeniz fıkrası gibi ülke.
Erdoğan istifa etmeyeceği için önümüzdeki seçim çok önemli hatta artık bana göre son şans gibi bir şey yanlış seçimde artık game over.-Erdoğan istifa etti
-Parlamenter sisteme dönüş yapılıyor
Şu haber gelsin ve süreç bu şekilde ilerlesin dolar 5 liranın altına iner.
-Erdoğan istifa etti
-Parlamenter sisteme dönüş yapılıyor
Şu haber gelsin ve süreç bu şekilde ilerlesin dolar 5 liranın altına iner.
Önceden seçim kararı piyasalarda belirsizlik yaratır düşüş olurdu.Erdoğan istifa etmeyeceği için önümüzdeki seçim çok önemli hatta artık bana göre son şans gibi bir şey yanlış seçimde artık game over.
Başka bir yapı iktidar olursa ve uygulamada iyi işler yaparlarsa 5 liranın altına iner.2 ay sonra gene 8 lira.
Başka bir yapı iktidar olursa ve uygulamada iyi işler yaparlarsa 5 liranın altına iner.
Sonuna kadar arkasındayım bu fikrimin.
İddiali 1 tahlil.Başka bir yapı iktidar olursa ve uygulamada iyi işler yaparlarsa 5 liranın altına iner.
Aynı şeyi düşünüyorum ama yeni yapının tekrar eski sisteme geçmesi şartıyla.Başka bir yapı iktidar olursa ve uygulamada iyi işler yaparlarsa 5 liranın altına iner.