Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.098
- 93.914
- 5.263
Sonu yok.Millet 5-6 yerden maaş alıyor. Dogal olarak bize bir sey kalmıyor ahb.
Ne diyorsun döner mi bu devran, yoksa sonu yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonu yok.Millet 5-6 yerden maaş alıyor. Dogal olarak bize bir sey kalmıyor ahb.
Pek umudum yok ama efektif bir çalışma bekliyorum. Umutsuzluğu atıp çalışmak ikna etmek lazım.Millet 5-6 yerden maaş alıyor. Dogal olarak bize bir sey kalmıyor ahb.
Bilmediğimiz bir şey değil, para birimleri kıymetli maden ve emtia gibi değildir. Piyasayı nominal değer(itibari değer) belirler. Senin paranın üzerindeki sayı aynı kalırken nominal bedel içeride satın alma gücünü ifade eder. Şu anda tl'nin nominal değeri 8,70 dolar. İster inanın, ister inanmayın devlet(hükümet demiyorum) bu rakama çıkmasını ister. Öbür türlü parayı baskılayarak itibarını daha da indirirsin. Bu da bırak dış piyasayı, iç piyasadan yerel para biriminden kaçışları tetikler. Şu an öyle bir dönem içindeyiz. Kendi para birimine güvenmeyen bir halk kitlesine sahibiz; bunun suçu halkın değil.Piyasa ya bilmedigimiz birseyi fiyatliyor, veya gecen haftanin "cuma psikolojisini" tekrardan yasiyor.. yine her sekilde olan vatandasa oluyor.
Yükselmesini mi isterdin rtsBu seyettigimin altın onsu niye sürekli düşüyor?
Topluyorlar ons altınıBu seyettigimin altın onsu niye sürekli düşüyor?
Coin piyasasına bağlı kalalım.Saygılar...Topluyorlar ons altını
Toplama bitince yükselecek.
Şişen borsalar ve coin piyasalarından çıkan paraların onsa gitmes lazım.
Hiç bir şey sonsuza dek yükselmez.Coin piyasasına bağlı kalalım.Saygılar...
Dolar 8.20
damat zamanı faizle hesaplarsak 10 diyelim düz hesapDolar 8.20
altın uzun vadede hiçbirsey olmuyorAltın, teneke olma yolunda hızla ilerliyor![]()