GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an dolar bozdurmak için iyi bi zaman değil mi? Yine bazı müdahalelerle en azından 7.50 seviyelerine geri düşürürler diye düşünüyorum o zaman geri toplarım.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne olduğunu anlamadan 9.5-10 tl arasını görebiliriz.

Ben de bi yandan ondan korkuyorum işte

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bundan 1.5-2 yıl kadar önce dolarda 10-12 tl seviyelerini görebileceğimizi düşünüyordum ve buraya da yazdım. Ancak yönetenlerin hainlik noktasına vardırdıkları müdahaleleri 12 tl'yi bile iyimser kılıyor. Bir yerden sonra herkes bozmak zorunda kalacak. Çünkü iflas edeceğiz.

Ben bundan 1.5-2 yıl kadar önce dolarda 10-12 tl seviyelerini görebileceğimizi düşünüyordum ve buraya da yazdım. Ancak yönetenlerin hainlik noktasına vardırdıkları müdahaleleri 12 tl'yi bile iyimser kılıyor. Bir yerden sonra herkes bozmak zorunda kalacak. Çünkü iflas edeceğiz.
Mevzu dolar ülkeye zarar veriyorsa doları kaldırak diyen adamlara anlatmak onların anlayacağı dili bulmak.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ons toplanıyor. Hacim arttığı anda yükseliş yakın demektir.

Çanak kulp yaparsa ise 1400e kadar iner.

Bence 1650-1800 arası toplanıp önce 2300 sonra 3000e gidecek.

Kısa sürede olmaz ama bu.
kısa sürede olmaz derken ne kadar süreden bahsediyorsun birkaç yıl mı yoksa bu yıl sonlarına doğru mu görür o rakamları

Bu faize rağmen bu kur olayını,ancak 3 yaşındaki bir çocuk ekonomiyi yönetseydi başarabilirdi :tbr: .

Buradan nasıl dönecek onu mrk ediyorum

Peki arkadaşlar kuru sabitleseler ne olur bilmedigim icin soruyorum ekonomi hic bilmedigim ilgilenmedigim alan

nasil 10 yıl adminim? iran ambargosunu delme olayindan bahsediyorum. simdi bazi şeyleri buraya yazip forumu zor durumda bırakmak istemiyorum zira işin içinde siyasiler var tepedekiler.
Olayın gerçekleştiği dönem 10 yıl olacak neredeyse.

Halkbank dolar 1ken 11 liraydı şu an 4 lira, enflasyonu ve döviz bazındki değerini hiç konuşmayalım.

Bence o zaten fiyatların içinde.

2013ten beri zaten ekonomi sürekli bunları fiyatlıyor yoksa o günden bu yana ülke 4 kat küçülmediki dolar 4 kat yükselsin.

Olayın gerçekleştiği dönem 10 yıl olacak neredeyse.

Halkbank dolar 1ken 11 liraydı şu an 4 lira, enflasyonu ve döviz bazındki değerini hiç konuşmayalım.

Bence o zaten fiyatların içinde.

2013ten beri zaten ekonomi sürekli bunları fiyatlıyor yoksa o günden bu yana ülke 4 kat küçülmediki dolar 4 kat yükselsin.
ha tamam ama öldürücü darbe sanirim bu ikinci dava ile olacak onu kastediyorum. o davada yakinda basliyormus mayis diye okudum biyerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt