Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.098
- 93.913
- 5.263
Demir yumruğun etkisi büyüyor. 8.25
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demir yumruğun etkisi büyüyor. 8.25
Ons ne zaman patlar yiğenim?Benjamin kendi kendine düşsün yoksa yumruk balyoza döner
Ons ne zaman patlar yiğenim?
Nasıl yaVe an itibari ile BAT zamı yaptı.. Bazı sigaralar zamlandı.. Yarın Philip Morris ve JTI da zam yapar..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay babayın.
Köpek öldüren maltepe tekel 2000 den pahalımı
Reyz vatandasinin sagligi icin her türlü vergiyi alıyor alkol ve sigaradan üstat. 10 liralık sigaranin 8 lirası vergi. Aynı sekilde dunyayı da dusunmek lzm. Bu yuzden benzinin litre fiyatı da benim bulundugum sehirde 7.22.Vay babayın.
Bu fiyatlar sigara bıraktırır.
Sigara fakirin dert ortağıydı hani ?!?
Gscimbom mobil
Reyz vatandasinin sagligi icin her türlü vergiyi alıyor alkol ve sigaradan üstat. 10 liralık sigaranin 8 lirası vergi. Aynı sekilde dunyayı da dusunmek lzm. Bu yuzden benzinin litre fiyatı da benim bulundugum sehirde 7.22.
Efkarlandık bi chivas icelim desek, yılbaşında 135 liraya almıştım. Şuan ne kdr bilemiyorum.
Gordugun gibi vatandasin ve dunyanin sagligi icin adanmis bi hayat.
Reyz milletin sağlığını düşünene kadar, bir hafta sonu ile bu ülkenin 30 senesini nasıl çöpe attığını düşünsün.Reyz vatandasinin sagligi icin her türlü vergiyi alıyor alkol ve sigaradan üstat. 10 liralık sigaranin 8 lirası vergi. Aynı sekilde dunyayı da dusunmek lzm. Bu yuzden benzinin litre fiyatı da benim bulundugum sehirde 7.22.
Efkarlandık bi chivas icelim desek, yılbaşında 135 liraya almıştım. Şuan ne kdr bilemiyorum.
Chivas mı!!!Reyz vatandasinin sagligi icin her türlü vergiyi alıyor alkol ve sigaradan üstat. 10 liralık sigaranin 8 lirası vergi. Aynı sekilde dunyayı da dusunmek lzm. Bu yuzden benzinin litre fiyatı da benim bulundugum sehirde 7.22.
Sözlerini dikkatli seç.Chivas mı!!!
Ööğkh
Ağız tadın müthişmiş cidden!!!Sözlerini dikkatli seç.
Chivas kırmızı çizgimdir.
Çok potansiyelli hisse, talep çok. Yüksek fiyattan da girdi aslında.Bist'te MTRKS 11 lot vererek erkenden 1 Nisan şakası yaptı. Resmen John Benjamin Toshack geçmişler..
@Emrah DuvarDolar 8.17 neredesiniz ateyiz cehapeliler?