GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxresdefault.jpg

Türkiye ekonomisi ve başındaki kendini ekonomist diye tanıtan zat, Venezuella'nın son 20 yılının adeta bir kopyası gibi.

Dolar 8.15i geçince direk müdahale ediliyor. Çok rahat baskılıyorlar. Merkez bankasında rezerv yok deniyordu. İlginç bir durum var. Bu kadar büyük bir baskıyı bu kadar kolay baskılamaları bilmediğimiz bir durum olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki haftada da bu kadar rahat baskılanırsa, baskı direnci kırılır, satış yönlü sert harekete geçebilir. Piyasanın beklentisi her şeye rağmen 8.50 bandı.

Dolar 8.15i geçince direk müdahale ediliyor. Çok rahat baskılıyorlar. Merkez bankasında rezerv yok deniyordu. İlginç bir durum var. Bu kadar büyük bir baskıyı bu kadar kolay baskılamaları bilmediğimiz bir durum olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki haftada da bu kadar rahat baskılanırsa, baskı direnci kırılır, satış yönlü sert harekete geçebilir. Piyasanın beklentisi her şeye rağmen 8.50 bandı.
Erken secim yapilmazsa Dolar 10 lirayi gecer

Erken secim yapilmazsa Dolar 10 lirayi gecer
Böyle bir durumda muhalefet iktidara gelmek ister mi? Kötü olan ekonominin faturasına talip olurlar; halkta çiğ çiğ kemikleriyle beraber yutar. İktidar da bu durumda zaten erken seçim istemez. İki ucu bok üstüne tüy dikilmiş değnek pozisyonundayız. Yapacak bir şey yok. Piyasanın kendi kendine dengeye gelmesini bekliyoruz.

Papazlar ucret almiyormu veya herhangi baska dinin gorevlisi? Bu nasil bi saygisizliktir!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boynukalın, görevine atanmasının ardından siyaset ve ekonomiye dair söylemleriyle gündeme gelmişti.

“Anayasa'da İslam olsun”, “Kur'an-ı Kerim aileyi yönetim hakkını erkeğe vermiştir” açıklamaları tepki çeken Boynukalın, Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı kararıyla İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılması sonrası, "İstanbul sözleşmesi kaldırılmış. Hamdolsun. Allah razı olsun. Haklı ve güçlü insan = Haklı ve güçlü Türkiye" paylaşımında bulunmuştu.

Öte yandan Boynukalın, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile de bir tartışma yaşamıştı. Özlem Zengin’in “Kadın cinayetleri vurgusu, kadını erkeğe düşman etmeye çalışan sloganik madye propagandasıdır" sözlerini, “Bu açıklamalar siyasetin yükünü artıyor. Siyaset çok ağır bir iş. O yüzden bence herkes kendi işini yapmalı diye düşünüyorum” diyerek eleştirmesine karşın Boynukalın, Kur'an'ın yönetim hakkını erkeğe verdiğini belirterek, "Bizim amacımız bunun iş işten geçmeden anlaşılması" demişti.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Cemil Çiçek de Boynukalın'a ilişkin olarak, "Ayasofya'nın kültürümüz ve tarihimizde ayrı bir önemi var. Burada görev yapanların birleştirici ve kaynaştırıcı olması, söylediğine ve söyleyeceğine daha fazla dikkat etmesi gerekir" yorumunu yapmıştı.

Boynukalın’a en son iktidar partisinin bir diğer grup başkanvekili Bülent Turan’dan “Sayın Mehmet Boynukalın, Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte! Bir siyasi değil,kardeşiniz olarak bu mecrada/usulle olmanızın kimseye faydası olmadığı kanaatindeyim” şeklinde bir uyarı gelmişti.

Papazlar siyasete karisip anayasayi degisin şu maddeleri cikarin diyor mu rts.

Herkes kendisine cizilen sınırlar icerisinde kalsin mumkunse yaw.

Papazlar ucret almiyormu veya herhangi baska dinin gorevlisi? Bu nasil bi saygisizliktir!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin dinin papaza da imama da ücret karşılığı Allah'ın dinini pazarlama imkanı veriyor olabilir. Benim dinim ise sizden din anlatmak karşılığında ücret talep edenden uzak durun diyor.
Sen ve senin gibiler atalarından bulduğu dini hak üzere bilip ona iman etmiş olabilirler. Benim dinim ise atalarının saptırılmış dinlerine kendilerine kaptırmış olanlar için peygamber gönderdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt