- 18 Temmuz 2009
- 82.859
- 242.961
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenevir kafası olduğunu tahmin ediyorum ya da şifa niyetine deve sidiği aromalı pudra şekeri.Türkiyede 50 yaş üzeri olanlar oy kullandıgı sürece bunlar gene kazanır adam hayat cok pahalı her şey aşırı zamlandı diyo aynı kişi tayyibi savunuyo bi taraftan nasıl bi kafa cözemedim
Yani imamlar, papazlar ac kalsin maas felan baglanmasinmi?Senin dinin papaza da imama da ücret karşılığı Allah'ın dinini pazarlama imkanı veriyor olabilir. Benim dinim ise sizden din anlatmak karşılığında ücret talep edenden uzak durun diyor.
Sen ve senin gibiler atalarından bulduğu dini hak üzere bilip ona iman etmiş olabilirler. Benim dinim ise atalarının saptırılmış dinlerine kendilerine kaptırmış olanlar için peygamber gönderdi.
Yani imamlar, papazlar ac kalsin maas felan baglanmasinmi?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani imamlar, papazlar ac kalsin maas felan baglanmasinmi?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Denetimden uzak bir yapı olur buBenim düşüncem şu, maaş bağlamak yerine tüm dini eğitimlerin okullarda verilmesi ve okullarda ya da halk eğitim merkezlerinde kurslar açılması, camilerin ihtiyaçlarının da o caminin cemaati tarafından gönüllü olarak karşılanması. Ne yani koca cemaat icinde namazı kildiracak biri ya da müezzin cikmaz mı? Ayrıca camisine sahip cikmayan cemaatte Müslümanım diye gecinmesin zaten.
Denetimden uzak bir yapı olur bu
Ne güzel. Tam bizlikDenetimden uzak bir yapı olur bu
denetlersen bulamazlar renktaşDenetlenecek bir şey yok ki camilerde sadece temel din vecibeleri yerine getirilecek. Haaa başka bir niyeti olanlar zaten cami olmasa bile toplanacak bir yer buluyor.