Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.137
- 28.304
- 1.933
thodex'ten iyi bir döviz girişi oldu heralde piyasaya, belki o da biraz su serper yangına. ama bu ateş üfleyerek sönmez, istifa istifa istifa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
thodex'ten iyi bir döviz girişi oldu heralde piyasaya, belki o da biraz su serper yangına. ama bu ateş üfleyerek sönmez, istifa istifa istifa.
Halka arz edilen hisselerin üst üste tavan yapması makul bir şey değildiki zaten, böyle olması daha iyi.Bist yemyeşil. Yalnız halka arzın ırzına geçtiler. Gwind ikinci tavanı bile yapamadı. Ben de maldayım bekliyorum... Şaka gibi olay!
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu rakamları resmı olarak nerede görebiliriz ?
bu rakamları resmı olarak nerede görebiliriz ?
Teşekkürler aslında şaşırdım da bir katakulliye getirip bu rakamları bir şekilde gizlerler diye düşünüyordum yada farklı gösterirler MB rezervlerin ekside olması felaket demek en ufak acil durumda hamle şansımız bile yok ülke olarak ekonomi uzmanı olmasam da şu durumda faiz arttirisi dahi kurtarmazBiraz daha ayrıntılı açıklayayım:
Mb'nin internet sitesinde Analitik Bilanço bölümüne giriyoruz Veri (Tablo) olarak belirtilen yere tıklıyoruz ve Analitik Bilanço karşımıza çıkıyor.
TCMB - TCMB Analitik Bilanço
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır.www.tcmb.gov.tr
Bilançoda
DIŞ VARLIKLAR başlığı döviz varlıklarıdır.
TOPLAM DÖVİZ YÜKÜMLÜLÜKLERİ de doviz borçlarını gösterir. İkisi arasındaki fark "net rezervlerdir."
Teşekkürler aslında şaşırdım da bir katakulliye getirip bu rakamları bir şekilde gizlerler diye düşünüyordum yada farklı gösterirler MB rezervlerin ekside olması felaket demek en ufak acil durumda hamle şansımız bile yok ülke olarak ekonomi uzmanı olmasam da şu durumda faiz arttirisi dahi kurtarmaz
kullanır da kullanınca borcunu nasıl odeyecek?Peki o borclar nasil yonetiliyor? Borclari niye cikariyoruz tam anlamadim. Sen bankadan kredi cekiyorsun, 100bin TL, ayin 1'inde 5bin TL odemen var.. cepte de 60bin TL duruyor onceden kazanilmis... simdi o 60 bin tl'yi kullanabiliyor musun, kullanamiyor musun?
Şimdi yetişen yurt dışına çıkmak için yol arıyor.
Gscimbom mobil