Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.095
- 93.911
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2013te işe başladığımda gram altın 80 liraydı.22 ayar gramına 155 lira verdigimiz gunleri hatırlıyorum. 462 lira şuan.
Icinde bulundugumuz bu bok durum ekonomik mi, yoksa siyasi bi kriz mi knk.2013te işe başladığımda gram altın 80 liraydı.
2007de 30 lira falandı zaten.
Doğru söylüyor.Icinde bulundugumuz bu bok durum ekonomik mi, yoksa siyasi bi kriz mi knk.
Babacan ekonomiyi 30 gunde toparlarız gibi seyler soyluyor. Ne kdr doğru bu söylem
ReisEkonomi bakanımız kim bizim
Doğru söylüyor.
Parlamenter sisteme dönüş
Hükümet değişikliği
Liyakat
Dolar en geç 2 senede 5 liraya düşer.
8 Kasımdan itibaren 8 Şubat'a kadar ne olmuşta $ 8.52'den 6.95'e düşmüş renktaş peki anlatta bizde bilelim ? Yansıması 3 seneyi 5 seneyi buluyormuş ya.Adminim yapma bunu, sonra inanan çıkar. Tipik siyasetçi yalanı bu.
30 gün de yasa çıkmıyor, etkisi en az 6 ay, vatandaşa yansıması 2 seneyi bulur.
Değişim şart ama yalanla dolanla olmaz bu iş.
Babacan'da afedersin ama aynı bokun laciverti.
Gscimbom mobil
Söylediğimin Babacanla ilgisi yok 3 senede 3.75ten 8.5a çıkmasında sadece finansal gerçekler yok, hükümetteki liyakatsizlik ve tek adam rejimi keza dış ilişkiler daha büyük etken.Adminim yapma bunu, sonra inanan çıkar. Tipik siyasetçi yalanı bu.
30 gün de yasa çıkmıyor, etkisi en az 6 ay, vatandaşa yansıması 2 seneyi bulur.
Değişim şart ama yalanla dolanla olmaz bu iş.
Babacan'da afedersin ama aynı bokun laciverti.
Gscimbom mobil
Dediklerine katılıyom ayrıca bu hükümetin ekonomide en başarılı oldugu dönem babacan dönemiydiSöylediğimin Babacanla ilgisi yok 3 senede 3.75ten 8.5a çıkmasında sadece finansal gerçekler yok, hükümetteki liyakatsizlik ve tek adam rejimi keza dış ilişkiler daha büyük etken.
Ben söylediğimin arkasındayım zaten 2 sene dedim, piyasalarda da beklenti satın alınır çoğu zaman bu da süreyi kısaltır.
Hangi 8 Kasım ?8 Kasımdan itibaren 8 Şubat'a kadar ne olmuşta $ 8.52'den 6.95'e düşmüş renktaş peki anlatta bizde bilelim ? Yansıması 3 seneyi 5 seneyi buluyormuş ya.
Secimi kaybetsinler pazartesi günü direkt %15 düşer. Tarihi bir gün yaşarız.
Tez zamandaSecimi kaybetsinler pazartesi günü direkt %15 düşer. Tarihi bir gün yaşarız.