GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%19 faizde 8.60 dolar endeksi 89 iken

Trump seçildiğinde dolar endeksi 103tü, fed faiz arttırırsa yine oralara gider yani 10 lira civarına tekabül ediyor.

Hükümet için bu işi yapamıyoruz deyip kenara çekilme vakti gelmiştir bu iş böyle gitmez.

Böyle birşey demelerinin ihtimali bugün benim kafama meteor düşmesi ihtimalinden daha düşük bence admirim.

Kafana gore merkez bankasiyla oynarsan piyasa ders verir, cahil vatandasa benzemez. Bugun kur 7.50 civari olabilirdi. Ulke siyasetinde derin bir temizlige faydasi olacagini bilsek kur 15 TL olsun isterdim, ama asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik misali, iktidarida muhaletide cop malesef. Olan garibana oluyor.

Kafana gore merkez bankasiyla oynarsan piyasa ders verir, cahil vatandasa benzemez. Bugun kur 7.50 civari olabilirdi. Ulke siyasetinde derin bir temizlige faydasi olacagini bilsek kur 15 TL olsun isterdim, ama asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik misali, iktidarida muhaletide cop malesef. Olan garibana oluyor.
ben artık muhalefete de bişey demiyorum,suç bulmuyorum. olanları görüp de hala aynı zihniyette olan insanlar zaten iletişime ve idrak etmeye kapalı demektir.

Shangay'da bile asgari ücret 350 dolarken bizde 330 $ oldu ucuz iş gücünde Çin'i geçtik yakında Bangladeş seviyesine geliriz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt