GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doların 8 küsur, Euronun 10 küsur olmasına alıştığımız için ben utanıyorum
Sorumlular ne düşünüyor acaba

Merkez bankası faizleri yine yüzde 19'da sabit tuttu 3. kez sabit tutuyorlar indirmeye çalışıyorlar ama kıpırdayacakları yer yok

Ulan dolar aldık sterlin coştu paritede doları sattım sterlin aldım bu sefer dolar coştu paritede piyasanın gamlı baykuş olduk

Dış güçler

E4JlzQqWYAEiFcC

Marketlerdeki zam seviyesi yılbaşından bu yana % 30'un üstünde her ne kadar enflasyonu baskılasalar da bariz bir şekilde gözüküyor bu durum ürün fiyatlarında.
Araç, konut vs. fiyatlarına zaten hiç girmiyorum hepsi tarihi zirvelerde dolanıyor. Fiyatı düşen hiç bir şey yok ve alınan zamlar % 10 belki % 15 bandında.

Kendilerinin zengin, halkın fakir olduğu ve günden güne de fakirleştiği muazzam bir kitle yarattılar 20 senede, halkı uyuta uyuta uyuta bu günlere kadar geldik ve gücü elinde tutanların milyarları varken halk ay sonunu nasıl getiririm düşüncesinde.

Ben hakkımı helal etmiyorum, kimse de etmesin. Umarım bu ülkeyi bu duruma düşürenler de bedelini en ağır şekilde öder.

Para kazanmadan geçen zamana acıyorum yav...Ne kripto ne de döviz altın tat vermiyor.

Faizin, kurun ve enflasyonun aynı anda çok yüksek seyretmesini ilk defa görüyorum.Normalde türbülansa girmiş kriz dönemi ekonomisidir bu.Bir de devlet o kadar baskıladiğı halde böyle olması "sanki set yıkılınca felaket olur"düşüncesini yaratıyor bende.Allah sonumuzu hayretsin.

Cayır cayır yanıyor her şey ateş pahasını da geçmiş
Sürekli zam zam zam
Ne olacak bu ülkenin hali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt