- 25 Ocak 2010
- 53.466
- 39.144
- 3.923
Ewt faiz karari aciklanacak birazdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eylul'de de indirim yapmalari mumkun degil. Enflasyon %16'nin altina inmeden adim atmalari dolari 10TL uzerine atar. Benim tahminim en gec 2022'de bu ise zorlamada olsa baslayacaklari, cunku dolar nereye cikarsa ciksin, secime piyasada bol para ile girmek zorunda, var olan iktidar.İndirim olursa Eylülde olur, 31 ağustostaki kur önemli.
Reel piyasa değişkenlerine göre faiz indirimi makul değil, ekonomi yönetiminin piyasa değişkenlerini taktığı yok ondan dolayı olabilir.Eylul'de de indirim yapmalari mumkun degil. Enflasyon %16'nin altina inmeden adim atmalari dolari 10TL uzerine atar. Benim tahminim en gec 2022'de bu ise zorlamada olsa baslayacaklari, cunku dolar nereye cikarsa ciksin, secime piyasada bol para ile girmek zorunda, var olan iktidar.
8.54 görünüyor rtş nereden bakiyorsunGece yarısı yine operasyon oldu herhalde?Dolar 8.27 ye düşmüş.
Birileri anlık kazandı yineAnlık iğne atmış 8.27ye.
Paratic8.54 görünüyor rtş nereden bakiyorsun
Kazandığın savaş var mı?12 den sterlinleri yigan şahsıma bir tebrigi çok görmeyin
Kazandığın savaş var mı?
Bu kadar bagimli bir ekonomimiz oldugunu kabul etmek istememhani diyorlar ya yurt disindan gelen tatilcilerin getirdigi döviz kuru asagi cekebiliyo diye. bu dogru mu? dogru ise etkisi bu kadar az mi?
Gerçeklerle yüzleşelim derimBu kadar bagimli bir ekonomimiz oldugunu kabul etmek istemem