Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Merkez Bankası başkanı konuştu. Enflasyon beklentisini güncelledi.yine yukelişe geçtik
Reyz mi konuştu
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merkez Bankası başkanı konuştu. Enflasyon beklentisini güncelledi.yine yukelişe geçtik
Reyz mi konuştu
Bu o çocuğunun servetinin yüzde 2 si ile dünyada açlık bitiyormus.
Musk babadan oğula serefsiz itin tekidir.
Merhaba renktaş,1.29'dan konut kredisi çekme hususunda dusunceleriniz nelerdir?
bulundugum civarda evler ortalama 400-450k arası, 300k kredi ceksem bir ev alabiliyorum
300k'nın geri ödemesi 1.29 faiz ile 435k tl yapiyor, aylik 7200 tl geri ödemesi var 5 yillikta
şu an 1800 tl kira ödüyorum, cöpe atiyormusum gibi geliyor bu parayi, 5 yil boyunca ortalama zaten 2.5k tl olacak kira, 2500x60 = 150k tl boşa kira ödemiş olacağım ev almazsam, fakat kredi cekersem zaten sadece ana parayi ödemiş gibi olacağım, kira ödemeyecegim için 435-150k = 285k yapiyor sadece, ana paradan bile az neredeyse. tabi kenardaki birikmisi de eve gömmüs olacagiz orasi da ayri 1 husus
fakat ev alma konusunda doğru bir zaman mi bu konuda biraz tereddütlerim var, değerli rtaşlarımın düşüncelerini de almak isterim
Aylık ödemede zorlanacağını düşünüyosan, çünkü 7200-1800= 5400, hadi sen de ortLamada 5000 fazladan vercen, bu zorlarsa seni vadeyi 10 yıla yay, aylık ödemeni rahatça yaparsın. Ev alırsan her türlü karda olursun çünkü kiralar artacak, ev fiyatları düşmez hatta artmaya devam eder, yani beklemenin sana faydası olmaz. 2014de ev alırken ben de çok kararsız kalmıştım senin gibi. 282bine aldım o zaman evi, şimdiki fiyatı 1.2 mil. Kirası benim kredi ödememi bir buçuğa katladı. Almasaymışım hem külliyen zarardaydım hem de bu evi almam şu an imkansız kere imkansız olacaktı. Her türlü al derim.1.29'dan konut kredisi çekme hususunda dusunceleriniz nelerdir?
bulundugum civarda evler ortalama 400-450k arası, 300k kredi ceksem bir ev alabiliyorum
300k'nın geri ödemesi 1.29 faiz ile 435k tl yapiyor, aylik 7200 tl geri ödemesi var 5 yillikta
şu an 1800 tl kira ödüyorum, cöpe atiyormusum gibi geliyor bu parayi, 5 yil boyunca ortalama zaten 2.5k tl olacak kira, 2500x60 = 150k tl boşa kira ödemiş olacağım ev almazsam, fakat kredi cekersem zaten sadece ana parayi ödemiş gibi olacağım, kira ödemeyecegim için 435-150k = 285k yapiyor sadece, ana paradan bile az neredeyse. tabi kenardaki birikmisi de eve gömmüs olacagiz orasi da ayri 1 husus
fakat ev alma konusunda doğru bir zaman mi bu konuda biraz tereddütlerim var, değerli rtaşlarımın düşüncelerini de almak isterim
Dış mihraklar tabi. bu soruyu sorman bile saçma, Başkanlık sistemi müthiş, reise zaten laf söyleyen lal olur. ömrünü adadı bu millet uğruna, ister mi hiç kötülüklerini. Hamdolsun iyiyiz. reis ile 2023, 2053, 2071 vizyonlarımıza doğru emin adımlar ile ilerliyoruz.Turk ekonomisinin kotu durumda olmasinin soeumlusu kimdir?
A) Iktidar B) Yonetim Sistemi C) Dis Mihraklar D) Hepsi E) G. Kiliyiz
☆☆☆☆
1.29'dan konut kredisi çekme hususunda dusunceleriniz nelerdir?
finansal olarak yapman gereken hesap şu:1.29'dan konut kredisi çekme hususunda dusunceleriniz nelerdir?