Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.062
- 73.641
- 5.188
içim kin dolu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha zarara bak.@Oğuzhan Aşı Ol 81 gram altını 480den bozdurmamı nasıl yorumlarsın?
Peki araba almış olmam?Oha zarara bak.
Oha kara bakPeki araba almış olmam?
arabayı ne kadara aldın şimdi piyasası ne kadar Onur bey?@Oğuzhan Aşı Ol 81 gram altını 480den bozdurmamı nasıl yorumlarsın?
132ye aldım şimdi 160dan aşağı satanı görmedim ama o fiyatlara satılmaz bencearabayı ne kadara aldın şimdi piyasası ne kadar Onur bey?
altında net 11 bin tl zararın varmış ancak aldığın arabayı şuan satarsan toplanda 4-5 bin civarı bir kârın var demektir. Üzülme ülkede aldığın nefes ile zarar etmemiş olman bile kârdır.132ye aldım şimdi 160dan aşağı satanı görmedim ama o fiyatlara satılmaz bence
@Oğuzhan Aşı Ol 81 gram altını 480den bozdurmamı nasıl yorumlarsın?

aynen ne kadar erken alırsan o kadar kar gecikmemek lazımaltında net 11 bin tl zararın varmış ancak aldığın arabayı şuan satarsan toplanda 4-5 bin civarı bir kârın var demektir. Üzülme ülkede aldığın nefes ile zarar etmemiş olman bile kârdır.
Kredi çekip dolar alsa daha mantıklı.Krediyi al yatırım yap ne derece sığ bir düşüncedir ya. Yav adam kredi çekip yatırım yapse ne olacak bugün 1 liraya ithal ettiği ürünü 1 ay sonra 1,5 dolardan ithal edeceksem o yatırımı yapıp boşa niye borçlanayım ki.
Paranın meme token gibi kod parçacıklarıyla oluşturulduğunu mu sanıyor nedir
Medyada devranla birlikte döner. Bu sistem degismez.Başka ülke olsa şu durumda ortalık ayağa kalkardı.
Satılmış basın, satılmış medya, ilerde devran dönerse ilk bunlar yargılanmalı, göz göre göre halkı yıllarca uyuttular.