GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krediyi al yatırım yap ne derece sığ bir düşüncedir ya. Yav adam kredi çekip yatırım yapse ne olacak bugün 1 liraya ithal ettiği ürünü 1 ay sonra 1,5 dolardan ithal edeceksem o yatırımı yapıp boşa niye borçlanayım ki.
Paranın meme token gibi kod parçacıklarıyla oluşturulduğunu mu sanıyor nedir

132ye aldım şimdi 160dan aşağı satanı görmedim ama o fiyatlara satılmaz bence
altında net 11 bin tl zararın varmış ancak aldığın arabayı şuan satarsan toplanda 4-5 bin civarı bir kârın var demektir. Üzülme ülkede aldığın nefes ile zarar etmemiş olman bile kârdır.
Bu arada satılmaz dediğin her fiyat bir iki gün sonra neredeyse alım fırsatı oluyor ne yazık ki.

10 gün önce 9.66dan salmıştım ufak bi meblağ dolar ağlıyorum şu an

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krediyi al yatırım yap ne derece sığ bir düşüncedir ya. Yav adam kredi çekip yatırım yapse ne olacak bugün 1 liraya ithal ettiği ürünü 1 ay sonra 1,5 dolardan ithal edeceksem o yatırımı yapıp boşa niye borçlanayım ki.
Paranın meme token gibi kod parçacıklarıyla oluşturulduğunu mu sanıyor nedir
Kredi çekip dolar alsa daha mantıklı.

Ekonomomiz guzel gidiyor bu tarz stratejik konularda anlamayanlar yorum yapmasin

Onemli olan gunluk kazanclar degil hedef cok buyuk feda edilenler hicbir sey degil, 1 bayrak 1 TL 1 ulke altinda birleselim

☆☆☆☆

9,60 dan elim titreyerek dolar almıştım neyseki bu hamle ile daha fazla kaybetmeden paramın değerini koruyabildim. Param yastıkaltı dolandırıcı bankaların keyfi kurlarından al sat yapmıyorum kimseye önermem daha önce mağduriyet yaşadım bankadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt