- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birkaç ekleme de yapayım;Ben de kendimden şöyle örnek veriyim;
Biz 2008 gibi ekonomik kriz var denilirken babam bir dairenin sadece kabası var başka da bişeyi yokken işçi usta maaşı ile daireyi yaptırıp 4 çocuğuda okutuyodu. Krediler bitincede hemen araç almıştı.
Şu an 4 çocuktan 2si kendi hayatında ayri bi yerde diğerleride 1i çalışıp kendisine bakabiliyo 1i ise de üniversite okuyor. Yani buna rağmen adam emekli olmasına rağmen hala çalışmaya devam ediyor çünkü yetmiyor. Çalışmasına rağmen de hala ufakta olsa bi ay sonunu getirememe sorunu olabiliyor diye
euro 12de oldu şanslı köftehor
buna ne diyorsun reis?
Az once A habere baktim yine büyümüşüz abi.
Bu devirde üniversite öğrencisi olmak istemezdim. 10 sene önce öğrenciliğim zamanında çevremdeki arkadaşlarımın çoğu rahatça çeşitli yurt dışı değişim programlarına katılmıştı. Kimsenin de bütçesi sarsılmamıştı. Şimdi bırak yurt dışına çıkmayı şehir değiştirecek olsan kara kara düşünürsün. Bir öğrencinin çalışarak ev kirasını karşılayabileceğini hiç düşünmüyorum bugünlerde. 10 sene önce gayet mümkündü halbuki.
pas geçmeyi bırak, yükselmesi lzm.
Ama bugün reyzin açıklamalarından sonra bakın mb bağımsız demek için sabit tutarlarsa şaşırmam
hayatları plan proje.