GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi ülkede üretimi bitirirsen, döviz kuru ucuz diye her şeyi ithal etmeye başlarsan şimdi de kısa vadeli borcun 125 milyar dolar borcun çıkınca aha böyle dımdızlak kalırsın. mbnin yedek akçelerini de sırf seçime gideceksin diye faizleri düşük tutmak için harcadınız allah bildiği gibi yapsın sizi. ülke iflas bayrağını çoktan çekti sadece birinden bitirici bi hamle bekjleniyor

koduğum ampülcüleri iyi para kaldırdı bugün!!!

FEeOFCmXMAEOjF5

an itibariyle türkiye cumhuriyeti asgari ücreti 254,2 dolara düşmüştür. emeği geçenlerin ..... .... .......!!!!!!

Dolar bugün faiz kararı açıklanmadan yaklaşık 1.5 2 saat önce düşmeye başladı ve açıklanana kadar da binde 50 değer kaybı vardı, şimdi kim o kurdan topladı dolarları? kim bir günde yüzde 5 kar edebilecek dolar aldı? Yoksa bu da nas suresinde mi yazıyordu? ALLAH bu günleri şu ülke vatandaşına yaşatan ve emeği olarak herkesin belasını versin. Halk olarak ta uyuşmuş durumdayız gerçekten ve battı balık yan gider misali sadece izleyebiliyoruz.

İşin en bok tarafı ise Türkiye'de bir malın fiyatı bir noktaya gelirse ve ekonomi ne kadar iyi olursa olsun o fiyat en iyi ihtimal ile sabit kalır, düşme olmaz. Aynı şey dolar içinde geçerli. Teknolojik ürünler almak, yurtdışı tatili, ev almak, araba almak artık resmen lüks yaşam haline gelmiştir. Hadi ben 40 yaşıma merdiven dayadım da 2 tane çocuğuma bırakabilecek ne yatırım yapabilirim TLnin bu değeri ile. Yazık günah ve hadi bizi geçtim, çocuklarımızın da geleceğini çaldınız ulan. Varsa ahirette cayır cayır yanın inşallah.

Acilen gündem değişmeli.
Sınır ötesi operasyon mu başlar, sınırları tamamen mi açarlar bilemem ama önünüzdeki günlerde ülke daha boka saracak.

Reyz çıkarıp masaya vurmus anlasilan. Dolar 10,98e gerilemis durumda.

Rezalet
Normal herhangi bir ülkede istenmeyen olaylar olur ,uyutulmuşuz iyice harbi yazık ,bi fark yok savaş olan ülkelerden.

Ya tarihimiz yalan öğretildi yada biz Türk değiliz,

🤬🤬🤬🤬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt