GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FE4xGePXIAcx_d5

Kredi çekip dolar alan var mı son 1-3 ay içinde şerefsizim aklıma gelmişti ama yemedi ufak bir şey kendi paramla aldım sadece

Taahhüt yoktur kritik.

İsterse 50 olsun umrumuzda değil diyorlar

Ekonomi ve iktisat bilgisi olan kimse bu açıklamaları da yapamaz, kararları da veremez.
Adamların ekonomi bilgisi Kuran’ın Nas suresinden ibaret.
Bunlar milletle resmen taşak geçiyorlar.

Direksiyonu bıraktık yokuş aşağı gidiyoruz gibi algıladım ben açıklamayı.

Almanya’da Hollanda’da yaşayıp buralarda yaşamak çok zor diyen üyelerimiz vardı. Arkadaşlar oralarda yaşam gerçekten zor olabilir ama lütfen gelip derdinizi bize yanmayın. Bir şeyi bir fiyata alıyorsam bir daha asla aynı fiyata alamıyorum. Her gün her şeye zam geliyor. Enflasyon aylık en az %20 falan herhalde.

Almanya’da Hollanda’da yaşayıp buralarda yaşamak çok zor diyen üyelerimiz vardı. Arkadaşlar oralarda yaşam gerçekten zor olabilir ama lütfen gelip derdinizi bize yanmayın. Bir şeyi bir fiyata alıyorsam bir daha asla aynı fiyata alamıyorum. Her gün her şeye zam geliyor. Enflasyon aylık en az %20 falan herhalde.

Dalga geçiyor onlar ya, ciddi yazmamislardir.

Diyelim 1 ay önce ev araba falan aldik. Bir ev parasi uzerinden hesaplarsak, mesela 1 ay once ortalama ev alinacak 850-900 gr altin fiyati ile bugunku arasinda 150bin kadar fark var. 1 ay önce ev almis adam nasil kar ediyor bu işten ?
Evin uzerine 150bin koyup satsa kar degil de elindeki paranin degerini korumus oluyor piyasaya karsi, tek karı bu bence ? Aklima takildi demin, bilenler nasil yorumlar bu işi?

Merkez Bankasının açıklaması dolarınız varsa satın 1.5 TLye inme durumu var tweetinin bilimsel bir dille ifade edilmiş hali gibi.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık koruma sayısını 100’den 200’e çıkarmak zorunda kalacak.

Diyelim 1 ay önce ev araba falan aldik. Bir ev parasi uzerinden hesaplarsak, mesela 1 ay once ortalama ev alinacak 850-900 gr altin fiyati ile bugunku arasinda 150bin kadar fark var. 1 ay önce ev almis adam nasil kar ediyor bu işten ?
Evin uzerine 150bin koyup satsa kar degil de elindeki paranin degerini korumus oluyor piyasaya karsi, tek karı bu bence ? Aklima takildi demin, bilenler nasil yorumlar bu işi?
Altın veya dolardaysa para yatırım yapma zamanı değil. O treni kaçıranların yapacağı tek şey gayrimenkule yatırmak, her geçen saniye tl eriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt