Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.957
- 103.865
- 5.238
Aşırı oynak diye resmî açıklama okudum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların ekonomi bilgisi Kuran’ın Nas suresinden ibaret.Taahhüt yoktur kritik.
İsterse 50 olsun umrumuzda değil diyorlar
Ekonomi ve iktisat bilgisi olan kimse bu açıklamaları da yapamaz, kararları da veremez.
Al-sat yapmayın, tepeden bozarsınız diye yorumlamak doğru olur mu?Taahhüt yoktur kritik.
İsterse 50 olsun umrumuzda değil diyorlar
Ekonomi ve iktisat bilgisi olan kimse bu açıklamaları da yapamaz, kararları da veremez.
Mal beyanıInvestingte dolasirken denk gelen taktik deha. %13 kusur zararda olduğunu söyleyip üzmek istemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 142338
Almanya’da Hollanda’da yaşayıp buralarda yaşamak çok zor diyen üyelerimiz vardı. Arkadaşlar oralarda yaşam gerçekten zor olabilir ama lütfen gelip derdinizi bize yanmayın. Bir şeyi bir fiyata alıyorsam bir daha asla aynı fiyata alamıyorum. Her gün her şeye zam geliyor. Enflasyon aylık en az %20 falan herhalde.
Dalga geçiyor onlar ya, ciddi yazmamislardir.
Altın veya dolardaysa para yatırım yapma zamanı değil. O treni kaçıranların yapacağı tek şey gayrimenkule yatırmak, her geçen saniye tl eriyor.Diyelim 1 ay önce ev araba falan aldik. Bir ev parasi uzerinden hesaplarsak, mesela 1 ay once ortalama ev alinacak 850-900 gr altin fiyati ile bugunku arasinda 150bin kadar fark var. 1 ay önce ev almis adam nasil kar ediyor bu işten ?
Evin uzerine 150bin koyup satsa kar degil de elindeki paranin degerini korumus oluyor piyasaya karsi, tek karı bu bence ? Aklima takildi demin, bilenler nasil yorumlar bu işi?
Istedikleri odur belki ustad. Kaostan besleniyorlar malumBuna dur demenin bir yolu yordamı olmazsa ülke içi kaosa doğru gider bu iş