Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.564
- 6.801
- 2.493
Ne anlaşması yapmışlar bunlar şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SwapNe anlaşması yapmışlar bunlar şimdi?
Avatarı çaldım rengim helal etAtmden biraz para cekeyim dedim elime gıcır gıcır daha boyası kurumamış kağıtları verdi. Reyis para basıyor herhal.
Onur duyarım dostumAvatarı çaldım rengim helal et
!!!!Avatarı çaldım rengim helal et
Kur saçmaligi sadece Türkiye'de vardır, 1 Dollar 7 Danimarka Kronu yapıyor Dünya'nin refah seviyesi en yüksek ülkesi, Dünya'nin en berbat ekonomisi Venezuela'nin 5 bilmemnesi 1 Dolar yani Danimarka'lilar bunu kafaya takiyorlarmidir Venezuela nin parasi bizimkinden kiymetli diye..SA
TL yükselmiş diyorlar zu €
Ne bu ?Kur saçmaligi sadece Türkiye'de vardır, 1 Dollar 7 Danimarka Kronu yapıyor Dünya'nin refah seviyesi en yüksek ülkesi, Dünya'nin en berbat ekonomisi Venezuela'nin 5 bilmemnesi 1 Dolar yani Danimarka'lilar bunu kafaya takiyorlarmidir Venezuela nin parasi bizimkinden kiymetli diye..
Kur saçmaligi sadece Türkiye'de vardır, 1 Dollar 7 Danimarka Kronu yapıyor Dünya'nin refah seviyesi en yüksek ülkesi, Dünya'nin en berbat ekonomisi Venezuela'nin 5 bilmemnesi 1 Dolar yani Danimarka'lilar bunu kafaya takiyorlarmidir Venezuela nin parasi bizimkinden kiymetli diye..
Kisaca önemli olan insanlarin Alim gücü, misal Bulgarlarin parası çok kiymetli 2 Bulgar levasi 1 Euro ama Bulgaristan'in yarisi Almanya'ya göç etti, daha bu sene ordan geçtim hala otobanlarinda At arabalariyla geçiyorlar evler desen yüzde 60 gecekondu polisleri rüsvetci,adamlarin Doktor mühendisleri yurtdisina kaciyor..Ne bu ?
Sorun doların kaç tl olması degil sorun tlnin surekli değer kaybetmesi.Kur saçmaligi sadece Türkiye'de vardır, 1 Dollar 7 Danimarka Kronu yapıyor Dünya'nin refah seviyesi en yüksek ülkesi, Dünya'nin en berbat ekonomisi Venezuela'nin 5 bilmemnesi 1 Dolar yani Danimarka'lilar bunu kafaya takiyorlarmidir Venezuela nin parasi bizimkinden kiymetli diye..

Balkonda cicek filan yok mu?Ekli dosyayı görüntüle 142414
Doların buralara kadar geleceğini bilseydim kediye yavruken klozet kullanmasını öğretirdim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kur saçmaligi sadece Türkiye'de vardır, 1 Dollar 7 Danimarka Kronu yapıyor Dünya'nin refah seviyesi en yüksek ülkesi, Dünya'nin en berbat ekonomisi Venezuela'nin 5 bilmemnesi 1 Dolar yani Danimarka'lilar bunu kafaya takiyorlarmidir Venezuela nin parasi bizimkinden kiymetli diye..
Alım gücünü etkileyen faktörler ne sence pekiKisaca önemli olan insanlarin Alim gücü, misal Bulgarlarin parası çok kiymetli 2 Bulgar levasi 1 Euro ama Bulgaristan'in yarisi Almanya'ya göç etti, daha bu sene ordan geçtim hala otobanlarinda At arabalariyla geçiyorlar evler desen yüzde 60 gecekondu polisleri rüsvetci,adamlarin Doktor mühendisleri yurtdisina kaciyor..
Sadece 9 kat fakirlestiren reyise minnet duymamiz gerektigini gösteren bir tablo.Peki bu tabloya ne diyeceksiniz, 1985 ile 2002 arasi Dolar tl karsisinda 6610 kat artmis, 2002 2021 arasi sadece 9 Kat.. Ekli dosyayı görüntüle 142431
85-2002 arası kaç hükümet değişmişPeki bu tabloya ne diyeceksiniz, 1985 ile 2002 arasi Dolar tl karsisinda 6610 kat artmis, 2002 2021 arasi sadece 9 Kat.. Ekli dosyayı görüntüle 142431
Başkanlik sistemi doğru o vakit, koalisyonlar bu ülkeye çok şey kaybettirdi, benim demek istediğim ABD Dolariyla sana istediğini yaptirir ya onun sömürgesi olacaksin yada üreten Güçlü bagimsiz bir ülke..85-2002 arası kaç hükümet değişmiş
2002-2021 arası kaç hükümet değişmiş ?
85-2002 arasında kaç defa koalisyon olmuş hükümeti kurulmuş ayrıca ?