GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spot fiyatı 14.46 gördü max, diğer fiyatlar serbest piyasadaki satışları da içeriyor. 14.80 kırılırsa durum kötü çünkü oradan sert yukarı gidecektir yine, çarşamba günü fed kararı açıklanıncaya kadar baskı devam eder muhtemelen.

Hatta yılı da tepelerde kapatır ama düzeltme olmak zorunda, yönetim çok kötü olabilir ama 2 ayda 9dan 15e gidecek kadar da batmadı ülke, iç savaş fiyatlandırmaları bunlar artık.

Bankaya sayıp sövünce gasp ettikleri komisyon ücreti 27 dolar iade etmişlerdi biraz daha değerlensin bakalım kalan tek dolar hesabı nasıl olsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FGeGHLvWYAUTkpr

Spot fiyatı 14.46 gördü max, diğer fiyatlar serbest piyasadaki satışları da içeriyor. 14.80 kırılırsa durum kötü çünkü oradan sert yukarı gidecektir yine, çarşamba günü fed kararı açıklanıncaya kadar baskı devam eder muhtemelen.

Hatta yılı da tepelerde kapatır ama düzeltme olmak zorunda, yönetim çok kötü olabilir ama 2 ayda 9dan 15e gidecek kadar da batmadı ülke, iç savaş fiyatlandırmaları bunlar artık.

FED faiz arttırımını gelecek seneye bırakmış aralık ayı içinde yapsa dolar 18-20 tl arasını görürdü hoş bu ay olmaz ama ocak sonu şubat başı gibi yine 19-20 tl arasını görmesi olası.

FED faiz arttırımını gelecek seneye bırakmış aralık ayı içinde yapsa dolar 18-20 tl arasını görürdü hoş bu ay olmaz ama ocak sonu şubat başı gibi yine 19-20 tl arasını görmesi olası.

O iş öyle olmaz, doların şu anki fiyatı doların şu anki fiyatını içermez hiç bir zaman. Her zaman geleceği fiyatlar zaten çarşamba günü faiz arttırım kararı değil yapacakları açıklama bekleniyor. Gidip de faizi % 2lere çekicez derlerse bambaşka bir senaryo fiyatlanır.

Fedin 2-3 kez faiz arttırması, tl faizinin % 12lere çekilmesi şu an güncel fiyatın içinde var. Güncel fiyatın içinde olmayan tek durum mevcut hükümetin sonraki seçimde devam etmesi, fiyatlanmayan tek bu kaldı. Ha bir de faizi daha da düşürmeleri var ama ben kurun bu artışıyla fazla dayanabileceklerini sanmıyorum. Buna izin vermelerinin amacı dövizi tepeye çıkartıp seçime kadar düşürmek, enflasyonu tepeye çıkartıp seçime kadar düşürmek dolayısıyla da baz etkisi üzerinden hamlelerimiz karşılık verdi mesajını vermekti.

Mesela hala iddia ediyorum seçim kararı alınsın, eğer mevcut hükümetin iktidar olamayacağı algısı oluşursa doların gideceği yer 10 liranın altı olacak o da günceli değil geleceği fiyatlamış olacak.

Yavaş yavaş Avrupan'ın Çin'i olmaya gidiyoruz.

Amaç bu zaten, yurt dışındaki şirketleri böyle çekecekler ülkeye, alın size ucuz iş gücü.

Rezillik, başka sözüm yok.

Halen savunan varsa onlarada yazıklar olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Başkanlık sistemine evet diyen her kim varsa hakkım haram zehir zıkkım olsun. Alın size padişah yönetimi!
Başkanlık sistemine evet diyenlere ben de hakkımı helal etmiyorum. Dediğin gibi kardeşim haram zehir zıkkım olsun. Kendilerinden çıkmıyorsa çoluklarından çocuklarından çıksın.

2011 de iç savaş çıkan libya

1639381496588.webp

TL
1639381585582.webp

garip bir iş

Yavaş yavaş Avrupan'ın Çin'i olmaya gidiyoruz.

Amaç bu zaten, yurt dışındaki şirketleri böyle çekecekler ülkeye, alın size ucuz iş gücü.

Rezillik, başka sözüm yok.

Halen savunan varsa onlarada yazıklar olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

hiç bir avrupalı ve amerikalı şirket ülkeye yatırıma gelmez kendi kendilerine hayal kuruyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt