Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıştık artık... Kripto piyasası TL ye göre daha stabil oldu.Yav noldu bir anda bu kadar
Bir anda olmadı maalesef genel ekonomik prensipler ile inatlaşmanın sonucu.Yav noldu bir anda bu kadar
Demek istediğim o değil güne daha yeni başladık ne oldu bir anda bir gelişmemi oldu diyeBir anda olmadı maalesef genel ekonomik prensipler ile inatlaşmanın sonucu.

Spot fiyatı 14.46 gördü max, diğer fiyatlar serbest piyasadaki satışları da içeriyor. 14.80 kırılırsa durum kötü çünkü oradan sert yukarı gidecektir yine, çarşamba günü fed kararı açıklanıncaya kadar baskı devam eder muhtemelen.
Hatta yılı da tepelerde kapatır ama düzeltme olmak zorunda, yönetim çok kötü olabilir ama 2 ayda 9dan 15e gidecek kadar da batmadı ülke, iç savaş fiyatlandırmaları bunlar artık.
FED faiz arttırımını gelecek seneye bırakmış aralık ayı içinde yapsa dolar 18-20 tl arasını görürdü hoş bu ay olmaz ama ocak sonu şubat başı gibi yine 19-20 tl arasını görmesi olası.
Başkanlık sistemine evet diyenlere ben de hakkımı helal etmiyorum. Dediğin gibi kardeşim haram zehir zıkkım olsun. Kendilerinden çıkmıyorsa çoluklarından çocuklarından çıksın.Başkanlık sistemine evet diyen her kim varsa hakkım haram zehir zıkkım olsun. Alın size padişah yönetimi!
2011 de iç savaş çıkan libyaSpot fiyatı 14.46 gördü max, diğer fiyatlar serbest piyasadaki satışları da içeriyor. 14.80 kırılırsa durum kötü çünkü oradan sert yukarı gidecektir yine, çarşamba günü fed kararı açıklanıncaya kadar baskı devam eder muhtemelen.
Hatta yılı da tepelerde kapatır ama düzeltme olmak zorunda, yönetim çok kötü olabilir ama 2 ayda 9dan 15e gidecek kadar da batmadı ülke, iç savaş fiyatlandırmaları bunlar artık.

2011 de iç savaş çıkan libya
Ekli dosyayı görüntüle 143799
TL
Ekli dosyayı görüntüle 143800
garip bir iş
Yavaş yavaş Avrupan'ın Çin'i olmaya gidiyoruz.
Amaç bu zaten, yurt dışındaki şirketleri böyle çekecekler ülkeye, alın size ucuz iş gücü.
Rezillik, başka sözüm yok.
Halen savunan varsa onlarada yazıklar olsun.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk