- 13 Ekim 2014
- 109.412
- 58.871
- 4.708
Dur diyeni kovmuyorlar mi xdEksi rezervde dolar satmak nedir yeter arkadaş bu nedir ya
Böyle ekonomi yönetimi mi olur
Biri dur desin şunlara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dur diyeni kovmuyorlar mi xdEksi rezervde dolar satmak nedir yeter arkadaş bu nedir ya
Böyle ekonomi yönetimi mi olur
Biri dur desin şunlara.
Sattıkları para onların değil.Dur diyeni dikkate almıyorlar ki kardeşim
Sattıkları para onların değil.
Herkes görüyor, biliyor bunu.
Neyi amaçlıyorlar anlayamıyorum, yükselten zaten sizsiniz, neyi düşürmeye çalışıyorsunuz. İki taraflı vuruyoru kendimize.

arkadaşla siyasey/ekonomi konuşulmazEkli dosyayı görüntüle 143816
bunu bi arkadaş attı wp grubundan, kendi seçmeni yine aynı hiçbir şey gördüğü yok. ekonomi bilgisine bittim arkadaşın
sanki ekmek fiyatı indirip çıkartıyor kafaya bak 6 tl yapıp seçime girmeliydiarkadaşla siyasey/ekonomi konuşulmaz
Birileri için alım fırsatı oluyor herhalde kardeşim başka bir izahı yok gibi. Madem dolar kurunu bilerek arttırıyoruz diyorsun bırak yükselsin niye müdahale ediyorsun.Sattıkları para onların değil.
Herkes görüyor, biliyor bunu.
Neyi amaçlıyorlar anlayamıyorum, yükselten zaten sizsiniz, neyi düşürmeye çalışıyorsunuz. İki taraflı vuruyoruz kendimize.
Arkadaşına sadece şunu sor.Ekli dosyayı görüntüle 143816
bunu bi arkadaş attı wp grubundan, kendi seçmeni yine aynı hiçbir şey gördüğü yok. ekonomi bilgisine bittim arkadaşın
Nasıl olur herkes CEO pozisyonu için başvuru yapmalıAKP Genel Başkan Danışmanı Aktay: Üniversite mezunları, statüsünün altında bir unvanla çalışmaya razı olmuyor, yüksek talepkârlıklarıyla toplumda ciddi bir hoşnutsuzluk kaynağı haline geliyorlar.
Eksik yazmışım. Bunlara ek, yüklü kredi çekip onu da batırıp borcunu torunlara miras bırakıyorlar.Dededen, babadan kalan malı satıp kumarda yiyen enişte modeliyle yönetiliyoruz. Allah sabır versin hepimize.