GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür demirtaş cnn de cıkardı vurdu masaya yine

Özeti şu denebilir

"Elektrikçiye evin badanasını yaptırırsanız, badanacıya da evin elektrik tesisatını yaptırırsanız, sıvasız evde karanlıkta kalırsınız."
O kısmı izledim de yetersiz kalıyor geneli anlamaya.

Karşısındaki ekipte zaten ekonomiden anlayan kimse yok, onun bu konuşması da merkez bankasının dolar satarak döviz düşürmesi gibi kalır.

O kısmı izledim de yetersiz kalıyor geneli anlamaya.

Karşısındaki ekipte zaten ekonomiden anlayan kimse yok, onun bu konuşması da merkez bankasının dolar satarak döviz düşürmesi gibi kalır.

Bağlanmadan önce o ekip zırvalamıs özgür demirtasın alım gucu twiti uzerine. Asgari ucret artısına karsı mı özgür diye. Ben de sonradan twitterda baglanacam dediğinde actıydım. Karsıdakiler zaten sinir zıplatmaya cıkmıslar. Tahammul edilmiyor.

Yukarıdaki attığım kayıttan dinlemiştim şimdi programa baktım da hakikaten bu nasıl iştir yav konu ekonomi ama ortada iktisatçı ya da ekonomist yok. :puhaha::puhaha:

Bağlanmadan önce o ekip zırvalamıs özgür demirtasın alım gucu twiti uzerine. Asgari ucret artısına karsı mı özgür diye. Ben de sonradan twitterda baglanacam dediğinde actıydım. Karsıdakiler zaten sinir zıplatmaya cıkmıslar. Tahammul edilmiyor.

Demirtaş'ın bahsettikleri genel ilkeler, temel ekonomi bilgileri. Singapur, Kore olalım diyor ve gülüyorlar, buradaki mantık onların gelişimini izleyelim, bir noktada biz de fark yaratmaya başlarız yaklaşımı ama aynı güruh Çin modeli ifadesini kullanınca, dünyada 100+ ülkede ucuz iş gücü olmasına rağmen fakirlikten acı çekmelerinden bahsedilmiyor.

Basın bunların eline geçmiş, çıkıp birileri doğruları söyleyince manipülatif söyleme getirip çıkıyorlar işin içinden. En son Prof. olan birisi de arkasından sallıyordu.

Yukarıdaki attığım kayıttan dinlemiştim şimdi programa baktım da hakikaten bu nasıl iştir yav konu ekonomi ama ortada iktisatçı ya da ekonomist yok. :puhaha::puhaha:
Melik diye bir adam var, 100 bin liraya napayım sorusuna kafeterya açın diye cevap verdi. CHP eski MV de tüm ülke yatırımcı mı olacak alay mı ediyorsunuz 100 bine ne kafesi dedi

T geçiyorlar alenen.

Melik diye bir adam var, 100 bin liraya napayım sorusuna kafeterya açın diye cevap verdi. CHP eski MV de tüm ülke yatırımcı mı olacak alay mı ediyorsunuz 100 bine ne kafesi dedi

T geçiyorlar alenen.
Sosyal medyada konusu geçmiş diye 40 yılın bşaında bir açıp izleyeyim dedim bir daha tövbe

Bu satılık yandaş medya iyice tiyatro skeçlerine döndü. Devran dönünce bu kendine medya diyen oluşumların kapısından adımını atan ve iftira propagandaları yapıp duranlar yargılanmalı. Artık internet dediğimiz bir arşiv var. Çaaat koyarlar adamın önüne yediği naneleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt