Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.982
- 5.115
- 2.493
Özgür beyin saplama sekansının tamamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu satılık yandaş medya iyice tiyatro skeçlerine döndü. Devran dönünce bu kendine medya diyen oluşumların kapısından adımını atan ve iftira propagandaları yapıp duranlar yargılanmalı. Artık internet dediğimiz bir arşiv var. Çaaat koyarlar adamın önüne yediği naneleri.
kalıba göre şekil alan tayfa onlar.Demirtaş'ın bahsettikleri genel ilkeler, temel ekonomi bilgileri. Singapur, Kore olalım diyor ve gülüyorlar, buradaki mantık onların gelişimini izleyelim, bir noktada biz de fark yaratmaya başlarız yaklaşımı ama aynı güruh Çin modeli ifadesini kullanınca, dünyada 100+ ülkede ucuz iş gücü olmasına rağmen fakirlikten acı çekmelerinden bahsedilmiyor.
Basın bunların eline geçmiş, çıkıp birileri doğruları söyleyince manipülatif söyleme getirip çıkıyorlar işin içinden. En son Prof. olan birisi de arkasından sallıyordu.
ABD faiz attıracakmis kesin diyorlarBugün ve yarını atlatmadan baskı devam eder. Çok kritik kararlar gelecek.
Bu ay arttıracaklarını sanmıyorum.ABD faiz attıracakmis kesin diyorlar
o olay tam komedi yandaş kanallarda ekonomi programlarının banko 2 yüzü birisi asker mete yarar isvicre cakısı gibi herşeyi biliyor kendsi diger uzun saclı anketçi bir adamYukarıdaki attığım kayıttan dinlemiştim şimdi programa baktım da hakikaten bu nasıl iştir yav konu ekonomi ama ortada iktisatçı ya da ekonomist yok.![]()
Üretici enflasyonu %9.8 çıkmış diye haber okudum ama artık ne kadar doğru bilmiyorumBu ay arttıracaklarını sanmıyorum.
2022 içinde arttıracaklar, mevzu ne kadar arttırmayı planladıkları.
Bugün-yarın.Ne zaman geliyor FED karari? Dün aciklanacak diye okumustum ama o yönde bir haber göremedim
Üretici enflasyonu %9.8 çıkmış diye haber okudum ama artık ne kadar doğru bilmiyorum
Faiz arttırımı sonrasi kripto piyasası y yer diyebilir miyiz?Doğru da ÜFEyle TÜFE aynı olmaz hiç bir yerde, TÜFE yakınsar sadece. Enflasyon da % 6 civarında ama Fed gidip de o seviyede faiz arttırımı yapamaz. Yapacakları % 2 maks.
Faiz arttırımı sonrasi kripto piyasası y yer diyebilir miyiz?